Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, May 16, 2013

Mengidam

Dalam kesibukan aku seharian menatap laptop, menaip, mencari sesuatu untuk aku gunakan bila dapat title 'marketing manager' kononnya. *sibuk la sangat ;p

Aku sempat stalk member2 especially si kecik ni. Not sure sekarang still kecik ke??

Sebab..it's been 5 months oredy oohhh. Cepat ja masa berlalu. Apa yang 5 months? Me? ahaaaa.. no la. My besties since highschool. She's pregnant. :)

Dia tengah mengidam nak makan kuih 'batang buruk'. So i called my mom, minta tolong poskan. Tapiiiii... tak ada ;(

Nak surprise kan. Tapi tak jadi. sighhhh ==" . Babe, next time please mengidam makanan yg senang aku nak capai. Baby dia high taste..demand. hahaha.

Take care buddy,
I may not always be there when u need me. It just me yg selalu banyak menyusahkan. haha. & kadang2, aku ada masa tapi...aku segan. Wait till i become 'somebody'. In shaa Allah. Counting days for it. June.

Got lot of things to share with u..
Tapi.. ;( dunno la. Ada masa kita jumpa. Take care !

Thursday, May 2, 2013

Mimpi

Semalam member mimpi aku beli kereta Alza :p haha

aku pulak mimpi, buddy aku call & say sorry, then everything going back to normal. ><"

Untuk mimpi yg pertama tu, aku aaminkan wahai kawan =)
Berkenan kat Honda Civic, tapi gaji belom layak lagi. Need to work harder & smarter. hehe

Mimpi yg kedua.
Bangun je, mata aku dah bergenang.
Sengal je. tak tahu nak cakap apa. so, kita abaikan. :p She don't even care bout old friendship stories. haha

Tu je.
Take care cinta. =)