Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Saturday, February 9, 2013

First entry 2013 ?

9/2/2013

2013 yang mencabar
Bila plan tak menjadi
Bila kawan rapat diam menyepi
Bila semua beban tanggung sendiri

Lama tak blogging
Blog kene serang malware
Ada sesiapa tahu cara nak buang?
Buat aku rasa malas nak blogging

Baru balik dari annual camp PSSTUDM
Berat hati masa nak pegi
Last2 pegi jugak
Aku kenang kawan
Bila lagi nak berjumpa bersenda bersama

Lain aku plan lain yang jadik
Aku memang senyap bila tak kenal
& mungkin akan senyap bila orang kenal aku tapi buat2 tak kenal
haha yup.. aku akan senyap.

Masa taip ni ,
Banyak benda dalam otak aku
Rasa nak taip semua
Muntah kan semua
Biar clear otak aku
LETIH =="

Nak cakap tapi tak terluah
Kawan , sayang kau sampai bila2
Aku dah start lupakan benda lama..
konflik lama mungkin
Serius aku rindu
Tapi tu semua benda lama.
Untuk 2 tahun setengah yang akan datang..
Aku takkan contact kau.
Focus study.. nak cakap , aku dapat tawaran degree tu..
Aku nak share kat kau. Tapi....kau faham kan.
Bila kita berdua , masing2 senyap.

Untuk adik yang merangkap assistant mama ,
kononnya .. haha
terima kasih dik..
terima kasih untuk semua. =)

Pada BFF aku..
Congrats.. dah pregnant.. hik3
Jaga diri dan baby ok sayang..
*sayang?? oh yeah..
aku dah start jadik sorang wanita yg lembut bicara .. mungkin?
hahahaha..

21/2/2013 nanti fly ke kampung halaman..
untuk semua , jaga diri.. sayang korang =)

2 comments: