Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Friday, February 15, 2013

Hidden Treasure , friendship =)




There's a point in every true
 friendship, 
where friends stop being friends 
and 
become sisters.

- Unknown -

We Weren't Sisters By Birth
But We Knew From The Start
Fate Brought Us Together
To Be Sisters By Heart

Monday, February 11, 2013

Sendiri

Sendiri
Duduk sorang2 hadap lappy siang malam
Layan cerita .. layan fb .. online
Kemas dapur .. kemas ruang tamu .. kemas bilik ..
Sampai satu tahap..
Dah tahu apa nak kemas =="

Sendiri
Masak 2 3 lauk untuk diri sendiri
Pastu makan sikit je
Tak selera ==" sorang2..
Ikut hati malas nak masak ,
Tapi dah kene 'SOUND' oleh mereka..
Tak makan , siap aku kene bebel.. :D haha

Semuanya sendiri ..
Flight lama lagi ... 21 Feb 2013..
Cepatlaaa masa berlalu ..

Sendiri ?
Sebab sekarang UiTM cuti sem..
Housemate semua balik kampung..
Aku je sesat , lambat sangat balik =="

hmmm... nasibla..
Sendiri..

Saturday, February 9, 2013

First entry 2013 ?

9/2/2013

2013 yang mencabar
Bila plan tak menjadi
Bila kawan rapat diam menyepi
Bila semua beban tanggung sendiri

Lama tak blogging
Blog kene serang malware
Ada sesiapa tahu cara nak buang?
Buat aku rasa malas nak blogging

Baru balik dari annual camp PSSTUDM
Berat hati masa nak pegi
Last2 pegi jugak
Aku kenang kawan
Bila lagi nak berjumpa bersenda bersama

Lain aku plan lain yang jadik
Aku memang senyap bila tak kenal
& mungkin akan senyap bila orang kenal aku tapi buat2 tak kenal
haha yup.. aku akan senyap.

Masa taip ni ,
Banyak benda dalam otak aku
Rasa nak taip semua
Muntah kan semua
Biar clear otak aku
LETIH =="

Nak cakap tapi tak terluah
Kawan , sayang kau sampai bila2
Aku dah start lupakan benda lama..
konflik lama mungkin
Serius aku rindu
Tapi tu semua benda lama.
Untuk 2 tahun setengah yang akan datang..
Aku takkan contact kau.
Focus study.. nak cakap , aku dapat tawaran degree tu..
Aku nak share kat kau. Tapi....kau faham kan.
Bila kita berdua , masing2 senyap.

Untuk adik yang merangkap assistant mama ,
kononnya .. haha
terima kasih dik..
terima kasih untuk semua. =)

Pada BFF aku..
Congrats.. dah pregnant.. hik3
Jaga diri dan baby ok sayang..
*sayang?? oh yeah..
aku dah start jadik sorang wanita yg lembut bicara .. mungkin?
hahahaha..

21/2/2013 nanti fly ke kampung halaman..
untuk semua , jaga diri.. sayang korang =)