Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, October 28, 2012

Untuk Dia, -Fatin Liyana- =)

Assalamualaikum...
Salam AidilAdha ^_^"



Dalam kesibukan aku menyelesaikan hal syarikat
*macam CEO lak rasa... huahuahua :D
Syarikat kecik je boh =)

#LIKE our official FB page:
http://www.facebook.com/magnifiqueboutique90  )






pinjam gamba naaaa =) 

Dah-dah..sambung cerita ..hehe
Kehulu-kehilir mendapatkan stok barang baik punyeee..Kesana kesini memikirkan kewangan syarikat..
Termenung mengenangkan nasib tak balik raya *ooopss..lari tajuk*
Tetiba..... jeng..jeng..jeng...
Teringat daku pada gadis comey molek bernama Fatin Liyana
Lantas jari laju menekan motherboard.. ehhh... KEYBOARD lah :D




Idea mencurah-curah ke ladang gandum
Memikirkan strategi pemasaran
bla..bla...bla.....bla.......
Lalu ku usulkan memorandum persefahaman padanya
Hajat dihati nak je aku sponser DRESS utk wedding abang dia nanti..
Apakan daya, daku bukanlah sorang designer..hahaha





Photo: Code: VJ07

S clothes length 64cm Sleeve 57cm Bust 88cm Shoulder 37cm

M Length 65cm Sleeve 58cm Bust 92cm Shoulder 40cm

L Length 66cm Sleeve 59cm Bust 96cm Shoulder Width 42cm


Lalu ku meng-offer VARSITY JACKET FREE padanya..
Yang kini hangat dan hangit menjadi trend semasa ..
[Bak kata dia: Nothing comes for free bro ! >_<"
Well..betullah tu. Xdop gapo yg FREE kat dunia ni boh..]

Walau ku tahu, dia sangatlah sopan dan ayu dalam setiap pemakaian
TAPI, manalah tahu..kot nak berubah angin jap..heheheh =)





Disebabkan idea mencurah-curah ke ladang gandum, 
aku punyelah semangat sanggup bersengkang mata @_@" taip entry  ni... hahahaha :D
Apa-apa pon, aku dan krew MAGNIFIQUE hanya merancang.
Tuhan yang menentukan. If ada rezeki collaborate dengan FL ni, 
maka ALHAMDULILLAH hendaknya. If tak, it's OKAY =)
Mungkin NEXT TIME pulak ..hehe :D


-Untuk Dia...heyyy! untuk Dia.. heyyy! Dia..., 





Okay..tu je (JE?? padahal dah panjang berjela :p ) aku nak update..
Take care beb..~

Thursday, October 25, 2012

Korban . Pengorbanan . Terkorban? :D

Assalamualaikum.. =)

(tak clear? klik untuk tumbesaran.. ehh, pembesaran :D )


Korban
Hari Raya Aidiladha / raya haji/  raya korban menjelang tiba.
Aku mengambil kesempatan nak ucapkan selamat hari raya Aidiladha
khas buat family tersayang, kawan-kawan, lecturer, bloger, kenalan
& sayang-sayang sekalian :D hehe


Pengorbanan

Aku tak balik raya ni. hohoho. Stay bersama sahabat2 yang tak dapat balik.
=( sedih.. takpa, rilex chill. Aidilfitri lepas aku dah cuti lama.. hahaha. 
Paling awal book flight tix & balik kampung =)


Terkorban ?
Lembu? kambing? ayam? dan seangkatan dengannya.. 
Apa yang terkorban pon aku tak tau. haha.. saja je ni.
Nak lengkapkan ayat..lalalala.. merapu meraban .. 
kes FRUST tak dapat balik beraya.

..................................................................................

Okeh.. tu je =)
Take care & Salam Aidiladha !