Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Friday, September 21, 2012

Sedikit Perkhabaran :D

Assalamualaikum..


Aku tak busy malam ni. Errr..curi masa sikit nak update belog =)
Disebabkan ramai sangat yang tertanya-tanya amende lah aku buat kat Shah Alam ni kan....
hahaha >_<"

1.Konvokesyen ke-77 UiTM Shah Alam

- OK , firstly aku datang balik sini disebabkan urusan konvo aku , November nanti =)
Alhamdulillah.. Konvo jugak akhirnya .. hahaha =p 

Mengenai intake Degree September ni, badnews.. Aku tak dapat. 
So, teruskan memohon untuk intake MAC 2013. Hopefully dapat..





2. Training PALAPES UDARA UiTM Shah Alam
- Even dah nak grade, tapi aku still menyemakkan diri join training. hehe..InshaAllah, ada masa terluang aku turun training. 

Lagipun as an officer, rugi rasanya if tak turun.. hehe. 
Elaun ada, makan free, then join training.. dah tak heavy sangat macam zaman-zaman junior dulu. haha =p




3.Perniagaan Butik Pakaian
- Next..Butik pakaian. Banyak halangan yang aku tempuh.. banyak dugaan. Terutama dari segi modal permulaan. 

Tapi Alhamdulillah, atas bantuan family & sahabat dunia akhirat aku.. Dapatlah aku teruskan.. InshaAllah, launch pertengahan OKTOBER ni. if takda aral melintang.

So, nama kedai secara rasminya yela MAGNIFIQUE Boutique.. 
Lokasi: Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam =) 
Tunggu la ek pembukaan rasmi nye nanti..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Erm..tu je la dulu kot. Ada masa nanti aku update lagi.
Takecare =)



p/s: Maafkan jika ada salah dan silap daku dulu, kebudak-budakkan. Bende remeh jadik serius. Kau tetap sahabat aku dunia akhirat. Maybe I can't fix 'something' that already broken, but im trying to start new, start fresh..trust me. Aku sayang kau, kawan. :D




2 comments: