Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, July 5, 2012

Yang ke 2puluh2 =)

Assalamualaikum... =)

04 Julai 1990 - 04 Julai 2012
Genaplah 22 tahun aku di atas muka bumi ni...
Alhamdulillah.. masih diberi peluang untuk bernafas..

Hari yang penuh dengan kejutan dan kegembiraan buat daku dan orang-orang tersayang dalam hidup aku.
Terima kasih.. terima kasih.. terima kasih.. SAYANG kamu semua ^_^"


Aku gembira ada mereka yang ingat birthday and sudi celebrate sekali untuk aku.. untuk tu, terima  kasih...
Aku sedih bila tak dapat bersama meraikan 4/7 ni bersama family aku.. hanya panggilan dan ucapan dari jauh ku dengar.. untuk tu, terima kasih MamaAyah Abang Baby Boboy =)

4/7 ni jugak aku menitiskan airmata kegembiraan.. terharu/gembira/sedih.. macam-macam perasaan dalam hati ni.. Sedar umur bertambah..masa semakin singkat...

Untuk semua..terima kasih atas ucapan dan doa.. Semoga hidup kita semua diredhai Allah..
Jika ada salah dan silap, maafkan daku..buka buku baru. 0 - 0. =)

Sorry lah. Ayat macam heavy gila ja..skema sikit. hee. 
tetiba mood serious =p hehehe. Tu je la nak cerita.

Takecare, lots of love~







6 comments:

  1. Selamat ulangtahun hari lahir. Siap dapat buku amalan baru. Hebat tu... ^_^ Moga dipermudahkan urusan, dinaungkan dengan rahmat, diselamatkan dari segala bala bencana, disejahterakan bersama orang-orang tersayang. Kena lebih kuat untuk tempuh hari akan datang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trimas Romeo Laut ;)
      Tu la..kebetulan sama dgn nsfu syaaban.. Mmg betul2 buku baru la..hehe. Aminn ..trimas utk wish n doa ;)

      Delete
  2. selamat hari lahir :) untung laa ade yang ingat kan :( .. nak kek ! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanx dear ;)
      Rezeki tahun ni.. Sambut dgn member2.. Alooo.. Cake da abes la..hehe

      Delete