Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, July 31, 2012

Goodbye July >_<"

Assalamualaikum......

Yuuhhuuuuu >_<" Eeerrr...hai ^_^" hahaha..
Lama gila tak update...heeee~

31/7/2012
Hari terakhir Julai...huhuhu.
Mood: Sedih / Gembira / Confuse / Unknown / etc~

Hampir sebulan tak update..
macam-macam benda jadik sepanjang bulan kelahiran daku ni.


                    
Yang happy: - Dapat elaun 
                    - Surprise birthday party...takdelah party sangat pon..
                      dapat CAKE yang nyummy =)
  - Dapat movie tix free..
  entah berapa kali member-member celebrate birthday..  ARIGATO ^_^"
  - Dapat Phone baru (setelah 5 tahun bertahan dgn phone I-mobile >_<") Daku memilih Sony Experia Arc S
  - Dapat jam GUESS yg agak feminin.. tapi aku terima gak. hahaha (TQ bff ku yang sengal.. cik fify a.k.a Baby)
  - Praktikal x_X" (ni happy jugak kot..hahaha)
  - dan.....banyak lagi...ngeeeee..lalala ^_^"
- RAMADHAN AL-MUBARAK ^_^"









Yang sobsobsob:
  - Setelah berjaya diheret ke klinik lepas berabad lamanya
    asyik sakit kepala.. baru tahu ada 'Migrain' grrrrrr.....
    bila dah sakit means ada lah UBAT..  x_X
- Duit hilang sebanyak RM XXX dalam RAGA MOTOR !!
  Nak beli camera.....tak kesampaian... =((
 (padan muka simpan kat raga motor lagi -_-")
- Putus Tunang (hahaha... gurau je)
   daku putuskan untuk single mingle dan tiada lagi scandal-mandle..lalala
 - cukuplah...jangan dikenang kisah yang lalu =p










so, tu je la... haha. 
Untuk Ogos yang bakal menjelma:



Thursday, July 5, 2012

Yang ke 2puluh2 =)

Assalamualaikum... =)

04 Julai 1990 - 04 Julai 2012
Genaplah 22 tahun aku di atas muka bumi ni...
Alhamdulillah.. masih diberi peluang untuk bernafas..

Hari yang penuh dengan kejutan dan kegembiraan buat daku dan orang-orang tersayang dalam hidup aku.
Terima kasih.. terima kasih.. terima kasih.. SAYANG kamu semua ^_^"


Aku gembira ada mereka yang ingat birthday and sudi celebrate sekali untuk aku.. untuk tu, terima  kasih...
Aku sedih bila tak dapat bersama meraikan 4/7 ni bersama family aku.. hanya panggilan dan ucapan dari jauh ku dengar.. untuk tu, terima kasih MamaAyah Abang Baby Boboy =)

4/7 ni jugak aku menitiskan airmata kegembiraan.. terharu/gembira/sedih.. macam-macam perasaan dalam hati ni.. Sedar umur bertambah..masa semakin singkat...

Untuk semua..terima kasih atas ucapan dan doa.. Semoga hidup kita semua diredhai Allah..
Jika ada salah dan silap, maafkan daku..buka buku baru. 0 - 0. =)

Sorry lah. Ayat macam heavy gila ja..skema sikit. hee. 
tetiba mood serious =p hehehe. Tu je la nak cerita.

Takecare, lots of love~