Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, June 26, 2012

Yang tak seberapa .. ;)

Assalamualaikum........

Errrr.....haaiiii...hoooiii...heeeloooo ^_^"
rindu gila dengan blog aku ni......seriousssslyy.. -_-"

Busy gila semenjak 2 menjak ni. Join kursus under KPT & UITM. Oh ye, aku dah selamat mendaftar nama 'baby first' aku.. hehehe. NASLIN SOUL RESOURCES =) hehehe. Tu nama company aku yang baru nak bertapak.

NASLIN - gabungan nama mama ayah aku yang sentiasa aku guna bawak kemana-mana..hehhee.
SOUL - jiwa. aku letakkan seluruh jiwa raga aku untuk 'baby first' ni.. pehhh ayat.. =p
RESOURCES - sumber. bagi aku, ni yela sumber rezeki aku. Segala jenis sumber la..


By the way, now tengah busy buat branding aku sendiri dan macam2 lagi lah. Kadang-kadang SERABUT gak aku... brand: ADORAVEL (meaning: LOVELY/ADORABLE - Portugis) ni logo yang aku try buat. Simple je.. lau rajin sila lah komen =) 



Lupa nak inform.. basically, business yang bakal dijalankan ni berteraskan pada barangan aksesori wanita, pakaian, more to boutique concept la. 

Tu je la perkembangan terbaru. haha. 
Aku berharap sangat semoga dipermudahkan segala urusan, berjalan dengan lancar. Thanks pada family & sahabat yang keep on supporting. Love u all ^_^"

~take care~



*pada bloggers yang singgah menapak tapi tak terlayan... janganlah dikau berkecil hati.. cewahh. Ada masa free aku terjah blog korang.. thanks beb =)


2 comments:

  1. Replies
    1. oittt.. t ko shopping tuk mak adik bradik pompuan kat kdai aku ah.. ahahah =p

      Delete