Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, June 26, 2012

Yang tak seberapa .. ;)

Assalamualaikum........

Errrr.....haaiiii...hoooiii...heeeloooo ^_^"
rindu gila dengan blog aku ni......seriousssslyy.. -_-"

Busy gila semenjak 2 menjak ni. Join kursus under KPT & UITM. Oh ye, aku dah selamat mendaftar nama 'baby first' aku.. hehehe. NASLIN SOUL RESOURCES =) hehehe. Tu nama company aku yang baru nak bertapak.

NASLIN - gabungan nama mama ayah aku yang sentiasa aku guna bawak kemana-mana..hehhee.
SOUL - jiwa. aku letakkan seluruh jiwa raga aku untuk 'baby first' ni.. pehhh ayat.. =p
RESOURCES - sumber. bagi aku, ni yela sumber rezeki aku. Segala jenis sumber la..


By the way, now tengah busy buat branding aku sendiri dan macam2 lagi lah. Kadang-kadang SERABUT gak aku... brand: ADORAVEL (meaning: LOVELY/ADORABLE - Portugis) ni logo yang aku try buat. Simple je.. lau rajin sila lah komen =) 



Lupa nak inform.. basically, business yang bakal dijalankan ni berteraskan pada barangan aksesori wanita, pakaian, more to boutique concept la. 

Tu je la perkembangan terbaru. haha. 
Aku berharap sangat semoga dipermudahkan segala urusan, berjalan dengan lancar. Thanks pada family & sahabat yang keep on supporting. Love u all ^_^"

~take care~



*pada bloggers yang singgah menapak tapi tak terlayan... janganlah dikau berkecil hati.. cewahh. Ada masa free aku terjah blog korang.. thanks beb =)


Sunday, June 10, 2012

Tak faham

Assalamualaikum..

Tak faham
Aku tak faham dengan sikap manusia tu
Jambalang-jembalang tu

Aku bengang
Aku tak kacau orang
Aku hidup dengan dunia aku

Aku sayang
Semua aku sayang
Tapi kenapa ada yang dengki
Ada yang iri hati

Jangan hairan bila semua benci kau
Dan semua datang cari aku

Sudah. Diam. Blah!

Tuesday, June 5, 2012

Aku jadi PENGAPIT?? haha >_<"

Assalamualaikum...

Ok, baca tajuk pun aku dah tergelak sorang-sorang. Tapi nak buat macam mana, nasiblaaa... 
kene jadik pengapit untuk wedding Pegawai kitorang. 
Lt.Arrizal TUDM bersama isteri tercinta Pn.Nurul Adha ;)

Firstly, ingatkan nak join jadik geng Sword Bearer, military wedding lah gitu. Pengantin akan lalu bawah pedang masa mula-mula masuk dewan untuk persandingan. Camtulah ringkasannya. Tak reti aku nak explain..jap gi aku upload gambar bagi korang tengok. Tapi sikit je la.. ngeee~ 

Ni geng-geng Sword Bearer. Masing-masing pakai pakaian istiadat TUDM, 
or refer as baju No.1 (*exclude yang pakai sweater & of coz yang baju kurung tu..hahaha)


Ni lah dia Encik & Cik Pengapit... ngeeee >_<"

Ni lak Pengantin Baru kita..hehehe. 
*sory gambar tak clear sangat..


Seriously aku tak tahu amende lah peranan si pengapit ni..hahaha.
Bluuurrr gile. Yang aku tahu jadik tukang kipas je kot + touch up pengantin.. hahhaha.

Dengan aku yang ganas tetiba bertukar jadik ayu.. adessss.. 
aku rasa habis kene bahan je kot .. haha. Lantaklah.. Alhamdulillah semua da settle.. hehe

Dah tu je. Gambar sikit je. 
Kang aku mintak kat cameraman pic yang lain..hehehe


-takecare-