Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Friday, May 11, 2012

Tapi bukan aku....~

Assalamualaikum...

Hari ni penuh kontroversi.. hahhaha >_<"
Ramai lak yang wish congrats kat aku untuk wedding Disember nanti...
JAP-JAP !! BUKAN AKU SEBENARNYA.... hohohoho.. salah faham ja x_X"

Memang aku pi usha wedding dress.. dengan family.
Actually, untuk my gorgeous cousin ni ha.. hahaha.

Terkejut aku bila member dok terjah kat fb.. hahaha.. yang wish pon ramai gak.
Aku layankan je.. ngeeee >_<"

*ni salah satu post fb bff tersayang aku ... haha =p 


Kalau aku nak kawen confirm lah aku roger betol-betol.. hahaha. Aku baru 18, awal lagi kot... (*18 ke??? lalalala) Apa-apa pon, trimas lah pada yang mendoakan kebahagiaan aku... cewaaahh.. aku aminkan ja. hehhehehe =) Yang merajuk tu, sorry lah ok beb.. Bukan aku pon yang kawen.. hehe.

Dah-dah.. hopefully everything clear now ^_^" Tu je... babai. Nak tidoq..zzzZZZ~



p/s: daku kekenyangan makan beger kazen ni.. depan umah lak kannnn. Habis diet program aku... hahaha =p


No comments:

Post a Comment