Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, May 1, 2012

Superduper SIBUK... x_X"

Assalamualaikum..

Minggu yang busy.. baru aku tahu apa itu SIBUK yang superduper sibuk.
Bila kau buat satu task, tak sempat nak habiskan kau dapat lagi task baru. Busy Business totally different dengan busy masa aku study dulu.

Tambah dengan problem yang muncul, semua jadik berkecamuk -_-" dugaan betolll... x_X"
Time tu makan pon dah terabai, texting, facebooking, blogwalking semua aku tinggal. haha.

Baru aku tahu betapa susah & tabahnye lah mama aku. Sampai dia ada kat tahap sekarang ni. huhuhu.. Its not easy being a businesswomen... -_-"

Isnin lepas lori barang dah angkut semua barang untuk hantar ke kedai baru kat Plaza Langkawi.
So, next week aku automatically akan gerak ke sana. Sebab Mama kena balik Sabah. Then, inshaAllah akan ke Manilla kalau takda aral melintang. Tinggal lah daku sorang.. uhuk2 >_<"



Alhamdulillah, semuanya hampir settle. Hopefully dipermudahkan segala urusan =)
Oh ye, special tanx pada bloggers yang join segmen SPONTAN bersama Ben Ashaari hari tu..
Tanx singgah, follow & komen sekali ^_^" hehe.



p/s: yessss... dapat pi PWTC , nak jumpa brader Fadhli, CONTENGCONTENG ! hehe.. 

2 comments:

  1. hoho...hope you'll get them settled pretty soon! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) TQ.. hye mr.clive... lama mghilang.. hoho.

      Delete