Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Saturday, May 19, 2012

Shopping.Cokelat.Langkawi

Assalamualaikum.. =)

OK..last day kat Langkawi before fly back to KL. Sesi memborong cokelatttt ^_^" hehehe..
Tapi bukan aku punye semua. ngeee.. Beli sekali cokelat yang member pesan.. =)


Pegi tengahari tadi. Tutup kedai jap.. oh ye, sapa-sapa yang kat Langkawi or akan datang ke sini nanti bolehlah jenguk kedai kami : DYNASLINDA LANGKAWI =) Senang je nak cari. Ada barangan mutiara/kristal/kraftangan/perabot kecil jati.

Macam biasa, serbu kedai cokelat Haji Ismail Group.. banyak lagi sebenarnya kedai-kedai cokelat yang lain. Tapi aku prefer beli kat sini je.. hehe



Dah siap memborong.. Jalan-jalan cari makan lah coz dah kebulur ahh.. haha. Pi dengan my gorgeous cuzzy sorang ni haa.. Dah habis makan patah balik kedai, bukak jap sampai petang then tutup. Pegi minum petang lak.. ececehh.. hehe. Cuzzy aku teringin sangat nak air nyior a.k.a air kelapa.. hahha..layankan ajee.. =p


Settle pasal citer cokelat.. =) flight nanti pukul 8.55am. Nasib dekat je airport dengan rumah pak teh ni. Takyah nak rushing gerak awal-awal pagi. haha.

Tengah aku syok menaip, tetiba SPIDERman muncullll kat lappy ni haaa.... 
entah dari mana lah menjelma. 
Aku cuak tengok spider & yang sama waktu dengan nye ni... hahaha. Ada lah kisahnya masa zaman aku kecik dulu... ngeeeeee >_<"


**Oh yee.. if gambar tak jelas tu.. sorylah ek, fon canggih sangat. hahaha.
Klik untuk besarkan gambar =)


p/s: ok dah. tu je. tido-tido..... zzzZZZ ~takecare~

1 comment:

  1. coklat bounty tadak? sedap tu... coklat isi dia kelapa... nyum.. nyum... huhuhu

    ReplyDelete