Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, May 2, 2012

Really Disappointed -_-"

Assalamualaikum..

Hari ni aku emel balik company yang buat flyers untuk kedai kat Langkawi nanti. Kira follow up lah. Nak tahu jugak progress macam mana. Dah nak dekat dua minggu jugak aku tempah. Janji 5 hari boleh siap. huhuhu.

Last-last dapat feedback,
diorang tak buat apa pun lagi. Alasan yang diorang bagi - kena buat payment full dulu baru boleh siapkan design dan print sekali. - Aku menyirap gila baca emel tu. Kenapa lah kau tak inform awal-awal. Aku siap bagi contact no. aku sekali, inform apa je berkaitan flyers tu. Ni takda langsung -_-" Takda masalah pun nak minta deposit awal ke, bayaran full terus ke, janji benda tu siap. haissshh..

Aku terus CANCEL je terus. Malas nak berurusan dengan company yang entah pape. Tak serius langsung. Jaga lah sikit customer. Kalau camni, memang tak lekat lah customer kau.

Next, pasal sambung degree. Pergi BSN nak beli pin UPU. Sebabnya, aku nampak iklan kat paper pagi tadi. Tarikh tutup 25 May. Semangat pergi BSN, tup-tup akak kaunter tu kata dah TUTUP. Aku tercengang... errr.. biar betolll ? ok fine... takda rezeki. Tapi takkan nak tunggu tahun depan?? hoho.

Memang first choice aku untuk masuk interview Air Asia bulan Julai nanti, bidang aviation. Tapi kalau tak lepas, confirm2 lah mama soh masuk degree. hahaha >_<" nasib la... tengah dok pikir macam mana nak setlekan hal ni.

Aku try lah tanya sorang kawan ni pasal pin UPU tu. Dia siap gelak. Tak boleh ke at least serious sikit bila aku tanya. huhuhu. Lawak sangat ke? Kalau tak tahu, cakap je la terus. huhu. Bunyik macam aku yang sentap lebih kan.. hahaha. Tapi seriouslah, aku dok bingung, tetiba kawan buat camtu lak. dusshh2.. x_X"


Hari ni memang hari yang penuh kekecewaan... Nasib kau lah Natasyaaaaaa.... -_-"
Dah..tu je. Entri kecewa. THE END .




6 comments:

  1. Replies
    1. supergirl dah sampai ! help me.. haha =p
      sabor la ni.. huhu

      Delete
  2. kecewa? hmmmm... samalah kita...
    aku pon kecewa... man u kaloh....
    kehkehkehkeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p sengalll..
      siyes kecewa.. haishhh >_<"

      Delete
  3. Replies
    1. blnje sy eskim baru leh chill nihh.. >_<"

      Delete