Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, May 9, 2012

Maybe its the best excuse..~

Assalamualaikum..




Lebih kurang seminggu dari sekarang, convocation UiTM akan berlangsung. And im not in the list lah kan. Turn aku next sem. huhuhu.. Aku happy tengok kawan-kawan aku. Nak grad dah diorang. Alhamdulillah =)




Dah bagitau diorang siap-siap yang aku busy. Alasan..hehe. Tapi betullah, memandangkan aku busy, maybe aku tak berkesempatan nak datang Shah Alam tengok diorang. Now dah kat Langkawi. Tolong business mama aku. So, banyak benda nak urus. Tengok lah macam mana nanti.






Mungkin kalau aku tak pegi sana ok jugak kot. Takdalah rosakkan mood or event diorang. haha. Malas nak sedih-sedih, touching bagai. Frankly, aku dah start sayang member-member aku ni. Even diorang bukan class batch real aku.









Ada lagi someone yang mesej aku soh datang konvo. Kawan jugak. Dulu memang aku beriya nak pegi, tumpang gembira sekali. Aku siap plan nak jadik cameragirl. haha. Tapi tu dulu. Sekarang, sama jugak . Aku takut kehadiran aku nanti rosakkan mood happy diorang. 


Dah lah. Malas nak fikir. Dah taip siap jadik entri, biar terperap kat dalam ni je. 
takecare~



p/s: Kadang-kadang yanag REMEH-TEMEH tu lah yang COMPLICATED sebenarnya..huhuhu




2 comments: