Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Friday, May 4, 2012

Ingat lagi tak?

Assalamualaikum..

Salam Jumaat =)
Segak je aku tengok lelaki-lelaki malaya ni kemas berbaju Melayu. Heading to masjid lah, solat jumaat pulak kan. >> Intro takda kaitan dengan tajuk .. haha =p

Ok, back to the topic. Cerita pasal "Ingat lagi tak?"
Dulu aku ada sorang sahabat. Kemana aku pergi, selalu dia ada disisi. Kalau masing-masing tengah free lah. Takda kelas or tak kemana-mana. Mungkin dia bestfriend aku? Entah..kot. Dulu.. hoho.

Teringat dulu, impian aku nak ke Aussie. Brisbane jadik pilihan. Sebab, dulu kononnya nak further study dalam bidang yang aku amik ni. Ada kat University of Queensland, Brisbane. Haha. Masa tu berkobar-kobar semangat nak study. Minat pulak kan. Yang kawan ni pulak nak ke Amsterdam. Not sure apa sebab dia. Salji kot? kot la.. aku tak ingat sangat.

Tak kisahlah, tapi serius aku rindu lak dulu-dulu. Bila aku dah tak busy, mulalah minda melayang. Semua benda teringat balik. Buat aku sedih. *dah start daaaa.... hohoho~ Sebab tu bila kerja aku lebih suka fokus & menyibukkan diri sendiri. Tak sibuk pon, buat-buat sibuk. Err.. camna tu ? haha

Pada dia, Ingat lagi tak? semua tu.. saja tanya. huhu >_<"


p/s: start balik reading novel - I've Got your Number - by Sophie Kinsella.. 381 pages. Now dah page 234.. nak habiskan sampai secons last chapter. Yang last sekali, simpan time nak fly ke Langkawi nanti =p takdelah boring sorang-sorang..huhu

4 comments:

  1. 381 pages? kalau aku....
    page 22 dah zzzzz....

    huhuhuhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr... xyah ckp pon dah taw kot =p hahhaha
      uit uncle, pe citer sal entri mengandung tu??
      line slow.. xdpt nk bw.. -_-"

      Delete
  2. owg ckp law kite igt dy , dy akn igt kte . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu...kan bgus lau betol.. kdg2 tu OUTA jgk ='(

      Delete