Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Monday, May 14, 2012

Hilang... -_-"

Assalamualikum..

Lately aku selalu je mimpi buruk. Tragisnya, after subuh, aku lena jap. Start lah mimpi-mimpi buruk tu menjelma. *Sape soh tido pas subuh.... >_<"* Letih sebenarnya.. huhu, jaga kedai yang baru bukak ni. -_-"

Memikirkan mimpi-mimpi tu buat mood aku hilang. Entah kemana. Someone said, maybe "mood" tu pi main banana boat kat Pantai Cenang .. hahaha. Sengal betol.. mentang-mentang aku tengah bertapa kat Langkawi sekarang. ngeeee >_<"

Seriously takda mood langsung nak makan...... nak update stok barang.... nak update belog lagi lah.......pendek kata nak update apa-apa yang patut lah... huhuhu.... rasa something missing..... -_-" 

hmmm.. tu je lah. nak pi cari mood yang hilang tu....huhuhu~ takecare~

4 comments:

  1. Lihat bintang2 di langit,manataw mood tu dtg kembali.Cewahhh~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh..haha. ok gak tu.. nnti cha try =) tanx gorgeous =p

      Delete
  2. mebi pegi pantai cenang... tgk pelancong asing mandi manda...

    huehuehuehuehue

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p pulak da.. tu uncle je kottt... >_<"

      Delete