Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, May 17, 2012

Hati rasa.......~

Assalamualaikum.. 

Lebih kurang 48 jam dari sekarang, aku akan terbang balik ke KL. So, babai Langkawi.
Till we meet again. >_<" 





Something doesn't feels right. Seriously. I don't know what it is. Tapi....... hati rasa.... something missing. Tetiba aku rasa malas nak balik KL. Malas nak jumpa 'orang-orang' yang........... -_-"
Can i just cancel the tix?? Jawapannya, memang TAK lah kan. Kang tak pasal-pasal kene bebel leh mama. hohoho.







Tadi..dengan mood bangang yang entah pape..Aku jadik stalker, usha fb someone. Macam bangang je aku rasa. Sebab tu aku malas nak fesbuking. Deactivate balik. OK kot. haha. Looking at their pic.. im happy happy for them. Cuma terkilan, coz im ot there.......... -_-"





MASALAH besar ni. Hati dah start nak sedih bagai. Entah pape laaa....... pernah tak ada perasaan tu ??? haissshh.. susah aku nak explain. Macam tu lah... -_-" Pape je la... ngeeee~

haaa.. esok aku start shopping chocolates... hehe. ramai lah jugak yang pesan. Hopefully tak over limit lah nanti. Dah lah paid baggage for 15kg je. Air Asia pulak kan. Dah tu je. Esok lepas je shoping memang confirm aku wat entri pasal COKLAT ! hahaha..

 ~takecare~






2 comments:

  1. Replies
    1. haaaa... thats de rite word ! haha =p
      agak jiwa kacau jgk la -_-"

      Delete