Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Monday, May 28, 2012

Cute Turtle =) -belog cik uchi-

Assalamualaikum.. =)

Lepas seminggu memerah otak join kursus keusahawanan tu, aku decide nak hangout dengan member-member aku ^_^" hehehe.. hari ni je la free kan.. ngeee~ Lepak chill sehari..

Menyempat pegi Bukit Cerakah, kali ni pergi musim bunga. Siyes lawa =) Pergi berlima.
Then, pegi Sunway Pyramid. jalan-jalan.. Lepak kat Sushi King.. Si Fadhlin ni mengidam sangat nak sushi.. hahaha =p Pic sume aku tak dapat lagi. So, next time inshaAllah, aku rajinkan diri update & upload gambar tu sume kay..




So, Cute Turtle?? Camni ceritanya.. Aku BW hari tu, lama dah lah. Pastu aku terpana terpaku dengan  hasil kreatif akak gorgeous sorang nih.. belog dia nama cik uchi blogsaurus..hehehe..








So, aku pon beli lah beberapa ekor turtle yang comey 
untuk aku & sahabat tersayang aku =)
Ada gi 3 4 ekor yang bersembunyi kat belakang... hehehe..

Comeyyy kannn ?? Memang puas hati lah ;)
So, sape-sape teringin nak beli boleh lah usha kat belog ni kay ~


 >> Belog Cik Uchi <<
[silalah klik untuk usha belog ^_^"]

3 comments:

  1. alaihai..malu pulak akak..haha..terima kasih ye dear sudi beli pastu buat special post lagi..haha..tqvm...:)

    ReplyDelete
  2. Comel kekura tu.. Nak sebiji..

    ReplyDelete
  3. nama aku ad dlm blog nata..ohsem

    ReplyDelete