Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, May 8, 2012

AKU & ContengConteng ^_^"

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, last Sunday @ PWTC.. tercapai jugak hasrat nak ke Majlis Pelancaran Siri Buku Conteng karya brader Fadhli Hamdan. Event start 11am till 12pm. Bermula dengan kata-kata aluan, seterusnya pelancaran buku oleh penerbit PTS, then barulah si penconteng muncul dan menyampaikan sepatah dua kata.. cewaahh.. terskema disitu.

Lepas je brader Fadhli bagi ucapan, event diteruskan dengan sesi soal jawab.. err.. kuiz sebenarnya. hahaha. Berkaitan dengan karya ContengConteng ni jugak lah. Yang aku perasan budak-budak kecik ramai je jawab kuiz ni. Segan lak nak join >_<" Err..lastly, aku dengan shy-shy cat nye terjawab jugak kuiz tu + dapatlah cenderahati dari PTS. =p Lepas tu barulah sesi pengumuman bagi pemenang Contest Conteng2 hari tu. Malangnya... daku tak dapat =( huhuhu. sedih bebbb..

daku menerima cenderahati dari penerbit

Frankly, aku tak kenal pon yang mana satu  la si penconteng ni kannn.. hahaha. Sampai je kat event, dok depan .. excited =p haha. Motif aku sebenarnya nak dapatkan sign ja.. untuk sahabat yang akan konvo 16 May nanti. Aku tak dapat pegi. So, aku bagi hadiah je. Dia jugak yang kenalkan aku dengan CONTENGCONTENG ni .. =)

yeahhh ! dapat autograf brader Fadhli & her wife sekali.. ^_^"





Gambar kenangan bersama family brader Fadhli & her wife.
*TQ akak baju biru.. bagi klu, menang kuiz tu.. opppzzz haha =p



ni lah dia si penconteng itu.. =p Fadhli Hamdan


yang gorgeous ni lak Kak Sheila , her wife ^_^"





Actually, aku dapat hadiah Contest tu.. rezeki, real winners tak datang. Brader Fadhli bagi je.. arigato ! >_<" ngeee~

TQ so much to PTS, brader Fadhli, kak Sheila, their family & lastly special tanx jugak kat Kak Mun-mun yang dah teman aku gi PWTC. Tak pasal-pasal jadik cameragirl =p TQVM ! 


ok. tu je. sekian... zzzz ZZZZ~ 

p/s: 3pm nanti fly ke Langkawi sudeh.. babai geng =)


2 comments: