Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, April 12, 2012

Waiting ~

Assalamualaikum

Tadi teman mama gi office CELCOM, nak ganti kad sim. Fon kene curik hari tu -_-"
*dicurik leh budak darjah 5  x_X". Next time jangan terpengaruh dengan kecomelan dan kepandaian budak-budak zaman sekarang (tak semua..hehe). Malas nak cerita panjang.

Hari ni serius takda mood. ke MALAS?? haha. Entah. Takda idea nak menaip.
Actually waiting someone to call or atleast text me.. lama tak dengar khabar. Not that i dont want to.. tapi sebab, takut ganggu dia. *or paling tepat, sentap bila mesej or call tak berbalas*

Hari jugak aku dah berjaya DELETE mesej-mesej lama yang terperap kat dalam fon aku sekian lamanya. Honestly, memang sayang nak delete. Mesej yang sweet dari kawan-kawan, family, dia..
Siapa "dia" ? kawan lama....huhu~

Tu je lah. Untuk hari yang boring ni...



p/s: rasa nak guling-guling, jerit-jerit kat Broga x_X" tapi...member sume busy jek.. hohoho

14 comments:

  1. Hahah. Dapat je budak tu, sekeh sampai lebam. Tu bukan nakal, minta penampar namanya. Hahah. Darjah 5 tak comel dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha =p xleh jugak nak sekeh sukehati.. kang x pasal2 kne saman.. comel la jgk.. tu yg x sgka >_<" ngeee

      Delete
  2. hmmm... baru darjah 5 tu.... adeih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.... uncle tlg ajar skit dak tu.. huhu

      Delete
  3. blog sgt best untuk dibaca..nice blog..

    ReplyDelete
  4. darjah 5?seriously...adehhh mangkok betul >_<

    ReplyDelete
  5. errrr cane tau bdk yg curi tu baru drjah 5?? perhh terernye skil die mencuri...pftttt~




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. macik tu dgn mama sempat borak2.. dy gtaw la anak dy tu baru drjah 5.. hoho.

      Delete