Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, April 15, 2012

Sweet Weekend (part 1) .. ^_^"



Assalamualaikum..

Weeekend ni aku menyibukkan diri dengan aktiviti-aktiviti kat UiTM ni. Join training ROTU AIRFORCE ni macam biasa. Even dulu rasa malas nak involve sangat, last-last ter-join jugak. Takdelah buang masa... wawawa =p

Petangnya baru join training. Tu pun kejap je, pastu member ajak gi jenguk family Kapten Farouq, yang baru je menerima ahli baru dalam family dia. Dapat baby girl =) Oh ye, before tu sebenarnya ramai-ramai dah gi melantak kat McD.


















Lepas melantak , gi cari hadiah untuk baby girl, Sabrina =)









Sesi debat nak memilih hadiah..
hahaha





ni lak tengah syok pilih-pilih hadiah mana yang sesuai =)











Akhirnya... Ni lah hamper yang berjaya dipilih. Tak pasal-pasal akak ni jadik model.. hahaha.












Then baru lah gerak ke Base TUDM SUBANG, rumah Kapt. Kena jamu dengan makanan lagi... memang hari makan sedunia je la semalam. Rezeki jangan ditolak.. hehe. 









Ni lah lil princess itu.. hehehe..

Sabrina =)











Actually banyak lagi gambar. Tapi aku rasa letak yang ni je =) Banyak sangat >_<" yang ni nampak semua.. hehe. So , tak gaduh =p haha. Special thanks to Kapt. Farouq & Puan Mayunita ^_^" Congrats for the new born, lil princess.. Sabrina =)



p/s: Kali ni no editing. Lappy kat rumah. Ni menyempat buat entri guna lappy kak Sara Lawa,, lalala =) Tanx ye =p




13 comments:

  1. Replies
    1. hehe =) jap gi upload pic baby tu ye ..

      Delete
  2. sampai tongkat2 dagu memilih hadiah... ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p tu la. sume serbu kdai brg baby tu, pdahal nk belinye utk sorang.. pening nak pilih >_<"

      Delete
  3. woh, beli hadiah utk baby. :D best lah dia ada hadiah, org beri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) sekali skala .. hehehe .. collect ramai2, belikan hamper yg termampu >_<"

      Delete
  4. misi sabtu ptg tcapai!!
    slps bmggu2 mrncg..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. next time xyah rancang =p hahaha

      Delete
    2. btl..jmpe..pakat..trus p..
      senang~~~:)

      Delete
  5. hehe =) tapi yg broga ni.. kene plan. huk3. hopefully cha dpt gi =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh ttp..12.5 pagi ad kt atas tu da..
      14 mlm kite ramai kt luar..
      dlm kul 2 or 3 kite gerak ke sn..
      tu la plan nya takat ni..
      t ap2 hal akk inf0rm

      Delete
    2. eh silap...bkn 14..11.5 mlm..
      kite dh kuar dh..
      maybe hang out la g mne2 jp..
      pastu br gerak

      Delete
    3. so, 14hb la kiranye?
      mlm 13hb tu dah keluar, camtu?

      Delete