Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, April 11, 2012

Stress . Krushers . Fresh

Assalamualaikum..


Semalam yang serabai. Mood MALAS je memanjang.

Ni pon ceritera semalam... hoho

Bila otak dah melayang.. keje tak fokus. Aku dah start menggelabah sorang-sorang -_-"
Banyak benda yang aku dok fikir... &....
Banyak benda lagi tak siap sebenarnya.. brochure.. flyers.. barang tak siap pack...++etc....
~ damn... sume TAK SIAP lagi !
Semak je otak ni..

Bila dah semak.. ajak mama gi KFC.
Eat a lot bila tengah tension such a bad habit la kannn.!!
errrr.. tapi, takdelah melantak sangat pon..hehe
Lepak-lepak sambil pekena
Krushers - Sparklers Lemon Fresh Fizz >_<"

fresh balik otak dan jiwa raga ni....
*ayat terlebih lak.. =p






Krushers


*actually fevret order, Sunset Surprise.. 
tapi da habis lak time tu -_-" layan je.. 





So guys , have a try.. *tetiba iklan lak kan.. =p

[kelik je banner ni kalau nak terjah KFC krushers kay =)]




dah tu je nak mengarut. 
takecare =)

14 comments:

  1. wooohoooo ni namanya setailooo!hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p lama x mghilang ? bz ke mr. clive? hoho

      Delete
    2. bz sikit la Nat..sorry... :(
      tapi takkan tinggal lama-lama...hehe...sentiasa dtg lawat... :)

      Delete
    3. ehh.. sorry lak . xde ape la.
      saje je tnye. slalu xtive je.. haha

      Delete
    4. heheh....soooo,apa buat cuti rabu tadi?kehekhekhe

      Delete
    5. cuti ? haha.. xda apa. kedai still bukak mcm biasa >_<" fmily cmpany pulaknye.. bkn gvernment .. hehe.

      Delete
  2. cik ana pon kalo p kfc order yg oreo + mocha tu je..hehe



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu suka oder yg tu gak .. hehe.
      tapi skrg tkar da.. =p

      Delete
  3. saje blog walking..jumpa pula blog ni..nice blog..so i follow u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. hye =) tanx ^_^"
      ni mesti shopping blog ni .. hehe

      Delete