Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Saturday, April 7, 2012

Si Gorgeous, Irma Hasmie =)

Assalamualaikum.. =)

Aku terbaca post kat wall sorang member aku yang tengah frust menonggeng sebab Cik Irma Hasmie ni dah bertunang =p Kesian kat si Asyraf Azemi ni ...hahaha (klik nama untuk terjah FB encik Acap ni) 

Tergerak nak buat entri coz terpegun tengok kak Irma Hasmie ni time majlis pertunangan dia. She so Gorgeous kan.. lagi-lagi bila dah bertudung ni =) 

24 Mac 2012 lepas , sekitar jam 4.15 petang telah pun berlangsungnya majlis pertunangan 
Si Gorgeous Irma Hasmie dan Si Handsome Rezza, yang telah diadakan di rumahnya di Desa Coafiled, Sungai Buloh. Jom usha gambar-gambar sekitar majlis :




















*All photos for this event are belong to Hatta Dolmat Couture, shot by The Kliker. 
Official Photo & Video for this event are Hazelnart Work Photographic Studio and Sweet Motion Production.
More photos please visit FB page
 The Kliker l Wedding & Portrait Photography -

The Engagement of Irma & Rezza



..............................................................................................................


Aku doakan semoga kak Irma Hasmie dan pasangannya selamat diijabkabulkan pada 1 Julai 2012 nanti. Semoga berbahagia hingga sampai syurga hendaknya. Pada encik Acap , udah-udah le frust tu.. hehehe =) 

Lastly, lagu ni khas buat kak Irma kita ni.. 
& tak lupa jugak buat encik Acap ni haaa..hahaha
Semoga berjumpa dengan pilihan hati jugak .. haha~






p/s: aku ? sedang mencari ... ~ lalalala >_<"

10 comments:

  1. yup..you're right..dia memang gorgeous...sangat cantik bila dah bertudung...yg paling sy suka baju tunang dia..cntik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^" yup.. she's gorgeous .. gambar tunang dy xde lak . handsome gak =p hihihi. kita baju nikah dy camne lak nnti .. hehe

      Delete
    2. hehe...nikah nnti msti lg awesome kan..xsabar..

      Delete
  2. gewdik kan kau nyaaahhhh~ dgr lagu jiwang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa =p sibuk je la...
      skali skala ... lalalala~

      Delete
  3. serius memang cantik irma ni.. dulu tak berapa suka dia, sekarang lepas dia ber"hijrah", suka sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. same cm sy jgk...sblm ni xsuka sgt dgn dia...tp bila da berhijrah terus suka :-)

      Delete
  4. Replies
    1. =) yup..sgt lawa. dah orgnye pon gorgeous =p hehe.

      Delete