Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, April 4, 2012

Si Gorgeous Dr.Melissa - gigi oh gigi >_<"

Assalamualaikum..

Aku gi teman mama wat medic checkup lagi..
Tup-tup dah sampai hospital mama melencong ke kanan.
kat board besar-besar tulis  KLINIK PERGIGIAN....
dalam hati , mama salah tempat ni... >_<"

Alih-alih terus daftar kat kaunter ,
siap mintak IC aku ... apekah ini?? haha

Rupanya memang nak singgah klinik gigi dulu. Check mana yang patot, if kena cabut..
terpaksa lah cabut x_X"







Sambil tunggu tu, aku menyempat snap gambar ni..haha. lawak lak.. sempat otak ni pikir, nak masuk ke, nak keluar.. hahaha








Beberapa minit lepas tu , aku terdengar nurse panggil "SYAKILA..SYAKILA .. "
Aku dah bluurr.. nama aku ke??? Second name aku.. takkan kot...

Last-last nurse tu keluar, "NATASYA SYAKILA??"
ohhh...aku rupanya.. hahaha. Dengan shy-shy cat nye aku masuk dewan bedah... *dewan bedah???

.................................................................................



Tukang cabut gigi dah cabut gigi
aku.... arrgghh...

Nama dy Dr.Melissa.
Macam-macam dia tanya aku. Sambil tahan sakit, aku bantai je jawab..
Not sure dy Malay ke Chinese.. Mix kot =p Bahasa Melayu dia perfect.. =)








Dah selesai , aku saja try minta kebenaran ambik pic dia depan2, hahaha. Nak masukkan dalam blog. Dia segan , >_<" Dia gelak..
Dia kata, boleh amik , takyah amik muka.. nanti feymes .. hahaha ^_^"



p/s: teringat masa kecik-kecik. Gi klinik gigi dengan mama & abang. Abang cabut....lari... bila turn dia nak cabut gigi... wahahahaha ^_^" oppzz.. kantoi sudaaa,, ~ 

7 comments:

  1. hahha,, menyempat mintak izin dari dr tu.. :D ..tau jugak ey dr tu bila masuk blog leh jadi fames.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye syahiroo ! lama x nmpk..hahaha

      yup.. saje je mntx pic dy.. lgpon dy sporting je =)

      Delete
  2. kalau dr gigi tu cun..
    hari2 dtg pon aku sanggup...

    kkakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p sengal..
      pastu hari2 cabut eh.. sampai habis gigi tu =p
      then x panggil uncle dah , panggil atuk lak ... haha

      Delete