Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, April 4, 2012

Pergi berlima.Tengok Mirror-mirror bertiga >_<"

Assalamualaikum..

Hiiarrgghh ! ^_^" Entri ini telah berjaya keluar dari kepompong draft .. eerrr.. (?) haha
*entri pasal 2 hari lepas sebenarnya.. >_<"

Kononnye nak pegi makan cendol je before balik.. tup-tup adalah si baju puteh ni ajak gi tengok movie.. maka menyempatlah mereka dan aku berjimba-jimba di TGV Cinemas Bukit Raja.


kami pegi berlima..


eerrr.. macam nak gi serang orang pon ada gak aku tengok dorang ni..



*from left - Luthfi , Amir , & Taufiq









dan lastly with     Nusya Isma =)









bertiga je gi tengok mirror-mirror.. 
Si luthfi dengan amir tengok citer lain .. -_-" 









Mirror - mirror


sedikit info pasal filem ni - aku tak reti nak komen. so , ambik je info terus :











MOVIE INFO

One of the most beloved stories of all time is coming to life in the motion picture event for the whole family, Mirror Mirror. A fresh and funny retelling of the Snow White legend, Mirror Mirror features breakout star Lily Collins as Snow White, a princess in exile, and Julia Roberts as the evil Queen who ruthlessly rules her captured kingdom. Seven courageous rebel dwarfs join forces with Snow White as she fights to reclaim her birthright and win her Prince in this magical comedy filled with jealousy, romance, and betrayal that will capture the hearts and imaginations of audiences the world over. The film also stars  Armie Hammer as the Prince, and Nathan Lane as the hapless and bungling servant to the Queen. -- (C) Relativity


1hr 45min‎‎ - Drama/Fantasy‎‎ - English‎
Director: Tarsem Singh - Cast: Julia RobertsLily CollinsArmie HammerNathan Lane



..............................................................................................

*bila tengok nama director , no wonder la ending movie ni terselit lagu ala-ala bollywood gitu .. =) hehehe. Apa pon , bagi aku citer ni best. Tak sepenuhnya ikut cerita asal Snow White.. Lagi gempak aku rasa , Snow White yang ni. Lebih berani & Lasak sikit .. hehe >_<" 


err.. yang ni hero dia.. KLIK GAMBAR utk lebih jelas.







So guys, siapa yang belum tengok .. sila-sila lah tonton dan menang *ehhh.. tonton dan gelak . Sebabnya filem ni best la jugak. Banyak action + comedy yang terselit.. buat aku tergelak kat dalam panggung tu ...haaiisshh  x_X" ~ 

banyak sangat gambar nak letak kang tak surprise lak korang. Kureng excitednya nanti. =p 
tu je. takecare =) 

1 comment: