Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, April 24, 2012

People come and go, so do friends....~

Assalamualaikum..


Untuk yang kesekian kalinya..Mom keep on asking bout a friend of mine.. aku?? macam biasa, pretending that we still bestfriend.. gitau mama benda basic, dia dah keje, takda cuti, busy.. so tak dapat nak datang tengok mama. Mungkin bila dia cuti, dia balik Kedah. So, time tu je maybe mama boleh jumpa dia.. kot laaa..*dalam hati, ramai-ramai kawan aku, asal lah mama asyik ingat yang sorang ni.. -_-"


Yup.. dia baik, cantik, takda apa yang buruk pon dimata aku. Cuma, things change. Benda dah tak sama macam dulu. Apelah malang nasib aku asyik ada konflik dengan orang yang terdekat dengan aku..Aku still care pasal dia even aku dok jauh. Tapi bagi dia, mungkin aku just kawan yang singgah kejap dalam hidup dia. Satu masa dulu....


Jujur aku dah penat nak jawab soalan mama, hal yang berkaitan dengan dia. Sedih gak, mama dok rindu kat dia. Erm..aku pon sama gak , tipu kalau aku kata aku tak rindu. Tapi dia, mungkin tak pernah terfikir pon. Soalan-soalan mama buat aku terfikir balik tentang kitorang dulu. Happy je. Senyum.. borak.. lepak.. makan.. everything -_-"


Dalam kepala otak aku, asal la mama tak tanya, anak dia ni dah ada someone special ke? Ada orang nak datang merisik ke? hahahaha. Aku rasa lagi senang nak jawab, even aku akan merapu.. Tapi kalau pasal kawan sorang ni... hmmm... payah.


Aku tak tahu lah napa jadi sensitif sangat. Benda kecik aku dok fikir sangat. Padahal banyak lagi hal nak kena setle.  -_-"







p/s: hard to tell.. -_-" people come and go, so do friends...........~







2 comments:

  1. ad mslh kee dgn dy ?

    setel lah elok2 ..

    bkwn mcm duluu ..

    ReplyDelete
  2. bkawan mcm dulu? i wish could.. -_-"
    huhu.. dah stle, xda benda pon.. just... things change. xtaw nak cakap apa da..

    ReplyDelete