Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, April 22, 2012

Mood macam $%*^#@!

Assalamualaikum..

Aku nampak dia
Hati aku kata something bad happen
Aku taip mesej
konon taknak langsung contact
takut diri mengganggu
tapi bodohnya aku
tertaip dan terhantar jugak akhirnya -_-"

Lama pastu dia reply
Dan memang betul
something happen
tapi semua dah ok
Alhamdulillah...~

Last word for you, 
TAKECARE~

............................................................................................................

Untuk perasaan yang entah pape ni, siyes aku benci. buat aku jadik moody. =.=" 
Memang betul aku care kat semua kawan aku, aku sayang semua. Bila aku dah sayang, wahai kawan please jangan buat something yang boleh jejaskan persahabatan kita. Memang luaran aku nampak kasar, tapi kalau bab sahabat, aku utamakan. Untuk dia yang berjaya buat aku 'basuh mata' ni buat seketika.. trimas~ 

~Have a good cry wash your eyes out..if you keep it inside it will tear you apart~






6 comments: