Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, April 19, 2012

Kononnye frust >_<" *Takyah bacalah~

Assalamualaikum..

Pagi tadi ke Shah Alam, hantar barang yang sahabat sayang aku ni pesan.
On the way ke sana, otak asyik teringat kat someone.

Mungkin susah untuk aku berhadapan dengan orang yang aku suka, aku sayang.
Dan kebetulan dia mesej. *Jap-jap, entri ni macam kes cinta bertepuk tak berbunyi..
sabor je laa* ;p Wooo..not trying to be JIWANG >_<" rileks..hehe.
Oh ye..sambung tadi. Dia mesej, ajak lunch sama. Time ni hati bunga-bunga sakura.

Aku reply. OK. *malas dah nak taip panjang-panjang.
10 minit pastu, dia mesej balik. Cancel coz girlfriend dia ajak lunch pulak.
Aku? terus tak balas. Hahahaha. Kejam tak?? tak sangat kan.  x_X"

Ni pengakuan bangang jugaklah. Tapi aku tetap nak taip.
Entah, mungkin sebab dengan menaip ni aku rasa release jap ketensenan yang
tak seberapa tension pon. Alah... KAWAN je kan. Apa ada hal. haha =p


p/s: Demam + selesema = takda mood nak bercakap -_-"

14 comments:

  1. Teda mood cakap,ada mood taip :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. errr.... >_<" tetiba malu.. hoho.

      oh ye, sory td nak cepat -_-" x sempat jumpa..hoho

      Delete
  3. hehehe ~

    gilew ta bes , paham sangad

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hahaha =p sengal.. xdenye..
      ni cinta x kesampaian namanye =p

      Delete
  5. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  6. lah . TERsuka dekat bf org ehh . haha . takpe lahh . TERRRR . hehe ..

    sy follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh.. hahaha =p TERRR pulak kan.. err.. xdela sgt.. hehe. >_<"
      TQ follow =)

      Delete
  7. Ney mst kes2 Bestfriend but suddently..terFALL IN LOVE kan3??hahaha.i know..i know.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tooiinnkkk.. no komen ,, =p enon juaklah =)

      Delete