Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Monday, April 9, 2012

Dia dan Gorgeous ?

Assalamualaikum..

Dia dan Gorgeous?
Mende lah mengarut memalam buta ni kan..
Entri kali ni, full of words. Entri before tidoq. a_a"
lalalala~

AL-kisahnya,
Tadi aku keluar jenjalan ambil angin jap. Tengah jalan sorang-sorang tu,
terjumpa lah dengan ramai si Gorgeous & Si Handsome yang aku tak kenal pon. haha =p
Aku suka tengok ladies yang gorgeous, & guys yang handsome.
And pandai jaga penampilan diri. Tak serabai -_-"

Dah balik rumah,
tetiba semangat nak jadik GORGEOUS jugak macam diorang...
hahahaha =p But first, i need to go to the GYM or at least JOG !!
Berat dah naik.. *mama hari-hari masak sedap..layankan aje~

So, dengan ini.. Saya si LASAK , si BOYISH, si GANAS, si ape lagi nak letak??
Ape-ape je lah.. Dengan ini ber-AZAM , akan membuat perubahan dari segi penampilan, tingkah laku, buang yang ganas-ganas tu semua. *even aku tahu, takkan nye... hahaha.
But, at least control tahap keganasan itu.. haha.

Being more AYU , SOPAN, LAWA dan yang sama waktu dengannya.. *eerrr..aku ke yang taip ni?? *
tak dilupa, upgrade IMAN, diharap perubahan ni takdelah sampai tahap TABARRUJ lak ..
mintak-mintak sangat dijauhkan.. ~

zaman kurus murus... time jadik instruktor GYM UiTM dulu.
nggeeee~ now? tembam balik daaa,,
ok fine. esok start JOG !!


So, tu je lah nak mengarutnye. Tengok progress nye nanti. =)
Takecare~
...............................................................................................................


p/s: senior LIKE status aku >_<" *blushing* =p sory kak, u tak ganas pon. Cool je =) U're still senior yang disayang.. dari zaman junior hingusan sampai sekarang. Nak je ajak lepak , makan sama. Tak pernahnye .. segan . haha >_<"









16 comments:

  1. try amalkan minum segelas air limau sebelum makan.one glass full. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. where have u been? lama x nmpak =p
      waa.. TQ for the tips =) haha

      Delete
  2. Replies
    1. yela uncle..xnak join? hahah.,
      asyik merempit je..

      Delete
  3. Hehehe..nk ikut akk gak ar..kurus??tpi jgn kurus kring..lgi la xcntik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurus kering?? errr.. xnak2. haha
      jom2 eksesais =)

      Delete
    2. ok2..jom2..sudi2 la eksesais ke blog sye..hehe >_<

      Delete
    3. haha =) dah2.. sy July ! hehe. tanx 4 sharing =p

      Delete
  4. pagi2 jogging..baru kurus takpun kurangkan makan nasi...

    ReplyDelete
  5. Payah-payah. Terlalu payah. Tapi yang nyata, badan yang sedap2 itu tanda senang hati. Hahahah. Memang tepat la apa yang aku tulis dulu kat entry ni

    http://layarbudaklaut.blogspot.com/2012/03/wanita-dan-berat-badan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. ape yg payah nye? dah baca entri awk.
      tp rasanya xde ketan.. hahha =p
      xdenye sy nak habiskan duit semata2 nak kurus.
      Just xcercise & jge pmakanan. hehe =)

      Delete
  6. exercise bkn utk kurus jer, tp untuk kesihatan, klau sehari tak berpeluh, rasa hidup aku tak lengkap. .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha =p takpe.. aku dah kurang sikit xcercise since dah kuar dr uitm.. hoho. ni baru nak start balik -_-"

      Delete
  7. huahuahuahua~ same cm aku babe.. makin membesr tapi still undercontrol.. hahahahahahahahahaha~ nk jd gegurl da syg aku neh.. gud2~ sy SUKEEEEE! :)) tapi cantik tuh jgn slalu tunjuk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke ko ehh.. hahaha =p gugurl mende ko ?? geli je aku dengar.. hahaha. xdelah gugurl sgt der, bese2 sudeh.. wawwawa.. mcm bese , cantik tuh jgn slalu tunjuk ^_^"

      Delete