Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, April 1, 2012

April mariii..

Assalamualaikum..

Ingat masa zaman sekolah dulu ,
bila April menjelma , otak dok ligat cari idea nak prank orang sekeliling.
*err.. zaman tu still tak tahu menahu pon pasal sejarah berkaitan April's Fool.
Now , takdenye aku nak prank lagi ... x_X" insaf-insaf..ngeee ~


1 April 2012
Cepat je masa berlalu.

Dalam bulan April ni jugak ,
Aku bakal meneruskan perjuangan di sebelah Utara ..
Back to Alor Star + Langkawi dan yang sama waktu dengannya.

Bukan membawa diri ,
tapi membawa company family yang dah berhijrah ke Utara.
Aku pon dah habis study. Maybe akan sambung.. InshaAllah.
Bidang apa ? Biarlah rahsia.. >_<" ceewaahhh ~

"Hanya yang kupinta , rangkaian doa... Agar tiap langkah , diiringi restu semua ... " 
*lagu menerjah awan..hehehe* 


Aku dah active balik berfacebooking.. really hope those yang aku ter-Remove from friendlist , gimme second chance & approve balik friend request.. haha >_<" sorry la der.. huhuhu ~ 






p/s : nak balik dah.. bubbye UiTM & kawan-kawan sayang... tapi nak singgah  makan cendol jap =p dok tunggu member dari tadi , tak sampai-sampai lagi..~



16 comments:

  1. cepat sngt masa berlalu (: wish u everyday a happy day this april.

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) tanx dear steffany ! same with u too kay ^_^"

      Delete
  2. awaitu nak respon yang lain, tapi ayat las 'condol' tu buatkan lupa semua benda.... hehehe
    lapaqnya cendoi! uhuhuhu... nak ajak incik hubby bli cendoila balik qeja japg

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) alhamdulillah they response.. haha .
      haa.. pi la makan cendol =p hehe.

      Delete
  3. dah habis belajar erkh..akak pun nak pergi langkawi..bulan lima nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. baru habis.. =p
      great ! leh jumpa nnti =) inshaAllah..

      Delete
  4. betul lah sekejap je dah april, after this sekejap je dah disember..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha = taw xpe.. jap gi 2013.. lalalla

      Delete
  5. Replies
    1. haha =) leh je inshaAllah ..
      tapi fulus kirim la ye =p hehe

      Delete
  6. Best tu dah habis belajar. Siap ke Langkawi. Kira pakej la boleh melancong dan melencong. Hahah. Anyway, nice blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. tak melencong pon.. InshaAllah. Got a task & responsibilities here. btw, tanx for the compliment =)

      Delete