Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Saturday, April 7, 2012

300 ^_^"

Assalamualaikum...

Saturday bluess for me >_<"
sebabnya... planning tak menjadi -_-" 
huhuhu..

Nevermind..
At least ada something from this blog yang berjaya buat aku tersenyum =)
Pejam celik , pejam tak celik ... dah 300 followers.
Alhamdulillah .. ramai jugak la rakan bloggers baru ^_^"


Even belog tak sefeymes belog brader Ben Ashari , Hamis Jalikha 
or yang sama waktu dengannya..
Namun aku tetap terus menaip dan menaip .. wawawa >_<"
Belog salah satu platform untuk aku mencurahkan idea, berkongsi maklumat, 
 bakat terpendam, release tension , 
dari segi penulisan, luahan perasaan, dan sebagainya.. a_a"


Aku tetap si blogger sengal , yang suka follow, baca, dan komen 
belog-belog yang aku sempat terjah.. =)

teruskan membaca / menyokong/ mem-follow
belog sengal yang simple ni okay ^_^"
trimas ! takecare =)

...........................................................................................................



p/s: going to Langkawi soon... huhuhu. Meninggalkan sahabat-sahabat .... Malas nak say goodbye / farewell .... Panjang umur jumpa lagi >_<" dekat je pon..... bye Shah Alam~ 





18 comments:

  1. hai.....saya nak jadi follower awak juga....302.

    ReplyDelete
  2. 300.....cantik no tu...mcm cite 300..hehe....

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah dah ada followers yg ke 300 dah..moga blog awak semakin ramai followers yer..btw salam kenal yer.saya singgah sini dan tambahkan jumlah follower awak hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ saffiya ^_^"
      salam pkenalan jgk =p dah usha belog awk td =)

      Delete
  4. eh2,,sya ke yg 300 tu,,hehe,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha =p is it?? r u riena_ina ?
      try tekan ur name , tapi x kuar link ..

      btw, tanx ! =) hehehe..

      Delete
  5. haha. 300 dah kipas susah mati natasya ;D

    eh, awak tertypo nama 'hanis zulaikha'. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha =p taw jugak term "kipas susah mati" tu ye.. pmnat gempak jgk ke ?

      bukan tertypo.. sje.. tu pggilan sengal cik Hanis Zalikha.. hehehe

      Delete
  6. hai... merempit di sini...
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  7. jgn lupa FOLLOW blog saya juga ^^

    ReplyDelete