Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, March 28, 2012

Yang tak seberapa Wordless Wednesday >_<"

Assalamualaikum..

Hari ni nak amik mama kat airport subang,
She was from Alor Star.. jalan-jalan, merayau-rayau, cari-mencari
dan yang sama waktu dengannya...
(something bout business actually ~)

Semalam book ticket firefly , memandangkan tu yang termurah.. haha
Lagipun bonda sayang tak selesa naik bas. Mabuk darat katanya...
*mabuk udara tak ke ma? hehe



Dengan KONDIFEN nye , aku inform mama dah beli tiket murah. 
Alih-alih mama kata , yang murahnya BEFORE kene TAX & all the SERVICES ... 

huahuahua x_X" dah ter-BOOK.. takleh watpe da.. 
lalalala a_a"






p/s: ditemani Encik Gumok dan Kak Sara Lawa lagi sekali =) arigato ~






14 comments:

  1. kira murah lah tu sis !! bawah rm200 jugak kan..hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p murah kan?
      but not for mama .. >_<"

      dari mama pening 6 jam , muntah2 bagai dlm bus .. ngeh3 a_a"
      *mama baca ni , abes wa .. =p

      Delete
  2. tak prnh naek flight.. huhuhu.. folo sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti book awal2 , dpt murah naik ah flight gi mana pon =)
      jgn jadik mcm cha .. last minit book .. haha =p

      Delete
  3. hikhikhik ciannyeerr dya.next time nak beli tiket,tanya mama dlu ya? =) hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tanya >_<" hoho
      just lupe bgtahu hrga yg termasuk tax & services skali .. haha

      Delete
  4. haha. macam airasia. mati mati ingatkan murah -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. agakla ... -_-" urrghhh,,
      even tix yg RM 0 kononnye , akn jadik puluh2 gak after tax >_<"

      Delete
  5. ini mcm mana mau jadi secretary kepada mama?fail laaa!hahahah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaiieppp ! mr.clive... shhhhh >_<" hahaha

      mnda fail .. ok la ni .. haha

      Delete
  6. mahalnyaaaaa...macam tak berbbaloi lak ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. berbaloi utk mama .. dr mabuk dlm bus tu , dah lah sorang.
      8list flight jap je . . =)

      Delete