Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Friday, March 30, 2012

A+ ... tercapai ke??

Assalamualaikum..

Aku keluar dari dewan EXAM pukul 10.30 pagi tadi. On time.
Member-member lain semua keluar awal , tinggal aku si skema
yang dok terperuk dalam dewan exam. Kononnye menunggu ilham turun dari otak.
*Bukan dari langit okeh.

Otak dah capai tahap beku , dah pakai sweater pon still sejuk lagi -_-"
Belek-belek kertas soalan. NICE........ pastu , tetiba terSENTAP =/
Ada topik sengal yang tak pernah aku jumpa kat dalam notes !!
uurrghhh,,, terus tension sorang-sorang.

Aku gagahkan jugak menaip , ehhh.. menulis *ingat blog nak taip-taip ?? haha
Tapi still TAK PUAS HATI !! 20marks tu... memang aku jawab guna common sense lah
kannn.. Haisshh..

Keluar dari dewan exam , mula terbayang ..
A+ melambai-lambai .. aku cuba tarik... tapi makin menjauh ... oh tidakkk... x_X"






Lastly , terjumpa member yang keluar awal tadi.
Dia pon kebingungan , ketensenan, keserabutan dan yang sama waktu dengannya.
Mula bagi idea mengarut.


Nasib ada satu idea yang boleh pakai ,
ambil test lagi sekali untuk topup markah. Agak-agak lecturer aku bagi ke?? haha.


So, tunggu dan lihat.



                                      

                                                                                     kononnye happy >_<"



p/s: balik je terus gi McD.. kebuloq .. ditemani senior kecik sorang ni, Aliya yang turut sama kebuloq =p then teman dia gi SACC Mall usha2 fon sekali...~



8 comments:

  1. Hmm,harap-harap dapat A+..Amiiin :D

    ReplyDelete
  2. A ada tangan untuk melambai ke ek? Pening jap @__@ joke jer. All the best

    ReplyDelete
  3. hahaha =p just saying lah gorgeous =)
    tanx ! >_<"

    ReplyDelete
  4. wah... meloncat kegembiraan tu... huhuu..
    selamat hari merdeka.... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha =p biarlaaa... hohoho.
      trimas ! =)

      Delete
  5. hope u dpt A+.. nah, jgn putus asa. buang jauh2 tension dan keserabutan apa benda kat dlm diri tu. ngehehe, kira dh merdeka la habis exm kn. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanx gorgeous ^_^"

      i dunno if i can make it.. hoho. tengoklah amacam result nanti .. hehe

      Delete