Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, March 1, 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"


HOT SEGMEN!!

dari blog si Gorgeous Lezza =p

*KLIK BANNER NI UNTUK JOIN SEGMEN*

Frankly,
Ni 2nd SEGMEN yang aku join semenjak TERjebak dengan DUNIA BLOGGING >_<"
hehehe


So, wahai si Gorgeous Lezza .. TQ buat segmen yang simple ni...
 coz aku payah sikit nak join segmen2 ni.

TAPI.... yang ni...
TAK DAPAT NAK TOLAK... haha ^_^"

Sebab aku memang kaki 
TERJAH BLOG / SUKA SUKI MEM-FOLLOW2 / PENGKOMEN TEGAR


So, readers... meh JOIN & SOKONG segmen si Gorgeous Lezza ni
sambil2 MENAMBAH KENALAN SESAMA BLOGGERS >_<"



p/s: kemain besar dah aku letak banner tu.... 
ape tunggu lagi ? haha



26 comments:

  1. weeeee doraemon! tomel tomel comel comel!hehehe XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. e'ehhh.. haha =p pe gi mr.clive.. join ah segmen =)

      Delete
  2. nih dah pengsan ke apa nih?
    hehehe

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen n happy blogging.gudluck dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye Fahz =)

      yup .. hehe.. TQ =p u too kay =)

      Delete
  4. Singgah balas & follow dr segmen sama :)

    ReplyDelete
  5. Hai..Lezza singgah sini and follow skali. Thanks sebab sudi join this segmen. Hope lepas ni follower awak akan bertambah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye tuan punye segmen ^_^"

      haha.. TQ =)

      Delete
  6. Singgah sini dari segmen yg sama jgk . Btw , belum pengsan lg kan ? hehe :D
    http://kay-ana99.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama :) .Done follow . http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. lagi satu hari nak pengsan
    masih sempat datang folo sini
    ...............................
    salam ukhwah (^___^)
    ...............................

    ReplyDelete
  10. tengs , tak pengsan lagi ni . haha

    done follow awak (:

    http://wawasy.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  12. jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

    done follow :)

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama :)
    Follow awak, nanti singgah sini yaa ; lifeoftyra.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  14. hai2 singgah cni

    follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  15. salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  16. dr segmen yg sama , dah follow u --> http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    follow me back k

    ReplyDelete
  17. http://www.manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    jm jalan

    ReplyDelete
  18. salam..done follow ur blogger..jemput singgah dan follow blog saya..tq :)


    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete