Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, March 11, 2012

Otak . dan . Pemikiran

Assalamualaikum..

Dunia FB - Merehatkan otak dan badan dari dunia alam maya. Oh yaa.. FB pon dah deactivate, 
maybe untuk seketika. Maybe selamanya. Don't know.. haha. Tapi aku rasa sangatlah heaven gila, 
tak perlu sibuk nak godek latest news feed yang berterabur kat FB tu. Apa yang orang sibuk nak komen, 
or sapa yang dah couple, in-relationshit or what ever it is lah, status hangat or hangit. 
Kejadah semua tu. 

Mungkin ke aku akan LOST CONTACT dengan member-member FB? Entah. Pandai-pandailah dorang cari kalau aku ni still kawan dorang. haha. Bukan melarikan diri, cuma mencari ruang dan waktu untuk memperbaiki diri. Tetiba terasa, dah banyak susahkan orang sekeliling, tak kisahlah dalam bentuk apa sekalipun. So, maaf ye kawan. Aku sayang korang sangat-sangat... tapi...aku rasa hati aku dah hancur kot. Atas sebab-sebab tertentu. Tu je aku mampu cakap. Ok, dah. ~

Emel pon dah 7000 lebih yang dah terdelete. Semuanya pasal FB. ok fine. Another 2000 left. 
Ada sesapa nak tolong delete those emel?? haha. My mistake yang allowed notif ke emel. lalalala >_<"
Sekarang tak dah. hahaha. 



Dunia blogging - Aku rindu BW blog orang. Terjah sana.. komen sini.. follow sana.. follow sini. 
Takpe. Slow-slow. Memandangkan aku baru je baik *demam & sebagainya* ngeee ~ 
Alasan semua itu... hehe.


Terfikir - 2 3 hari ni aku asyik terfikir. Adakah aku ni anak yang baik? huhhuhu. Mula terfikir, umur dah nak masuk 22 tahun ni *still can't belive it !!!* (seriously.. rasa macam budak - budak lagi) Tapi apa je yang aku dah bagi or banggakan parents aku. hmmm.. tetiba hati kata "follow je apa yang mama ayah nak. Selagi parents masih ada ni, ni la peluang. Kerja kat company mama ke. Besarkan family business ni, terkenal seantero dunia, then let them perform Umrah & Haj"

Tapi.... Ilmu belum cukup di dada.. huhuhu. Dulu cara dan pemikiran aku mungkin lebih pada diri aku sendiri, masa depan aku, semua tentang aku. Baru perasan *agak selfish di situ ye*. Tapi aku pun macam orang lain yang ada cita - cita. Tapi aku rasa, aku patut KUBURKAN je cita - cita tu... huhuhu. Demi family aku. hmmm... entah laa..


EXAM - Errmm.. 30 Mac ni aku akan menghadap paper yang sangat senang bagi aku,
tapi tersangat lah susah lecturer nak bagi lepas. hahahaha. Sebab.. No KOMEN. haha.
Doakan lah aku lepas paper ni ok. TQ =p hehe

Entri kali ni, penuh dengan huruf je. Haha.
Yang baca dengan sepenuh hati , terima kasih lah ye,, =)
Next week outstation ke Alor Star. Business mariiii... hehe.

Tu je lah dulu. daaaa~







4 comments:

  1. deactivate fb da ke?hahaha kite tgk berapa lame tahan...hehehe...

    ehh...30 mac ni paper penting?but it's on my birthday! patut relax semua org hari tu!hahah XD

    anyway,nice having u back! cis..tunggu dier punya berapa lama daaa!hahah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sengalll.. sebab tu cha kata,
      tak taw sampai bila deactivate.. hahaha

      ehh, bday ?? hahaha. cisss... cha exam time tu , mr.clive bole la nak hepy2.. haha. cha teperap kat dewan exam le jawab nye...

      Delete
  2. aku pernah ada akaun fb... dah tutup terus..
    huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye uncle ! =p haha

      yeke... awat tutup da? nk tahu gak ni .. >_<"

      Delete