Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, March 6, 2012

Kenapa Aku tak Hapdet ... >_<"

Assalamualaikum..

Aku rasa baru sehari dua aku tak hapdet ha...
Dah ada member blogger yg bertanya
Hihihi =) TQ la ye...
*dalam hati ~ waaa.. ada jugak yg sudi membaca.. wink2 >_<"


nak promote belog mamat ni jap :

Untuk pengetahuan korang, Mr.Clive ni ada 2 belog.. ngee ~ 



2 2 aku follow.. sebab, takde sebab. haha..

sebab best kot. =) 

...................................................................................................................


So, back to the topic.. 
KENAPA MENGAPA BAGAIMANA aku tak HAPDET BELOG??

Sebab aku tak sihat sangat. 
Pergi berubat , salah satu perubatan Islam.

Malas nak bagitahu situasi sebenar =( sebak sebenarnya..
Semuanya pasal seorang sahabat yang aku sayang dulu , pernah jadi bestfriend..
Dah lama kenal dari zaman sekolah. Tapi ada hal, dia buat something serius. 
And , thats it. We're over.

Dia hantar *benda* untuk musnahkan hidup aku... ermm, cane nak cakap..
Camtula... then, aku dgn mama ikhtiar berubat cara Islam. Terkejut gak la, 
tak expect langsung kot..................... -_-" hmmm.... tak sangka sanggup dia ... =(


Aku tak berdendam.... cuma aku sedih & kesal gila dgn dia.
Takpelah , semoga Allah bukakan hati dia untuk berubah.
Insaflah kawan... actually aku sayang kau, tapi kau buat camni kat aku....... 

Dah lah. tu je.... hmm...
Jumpa lagi kat entri yang happy2, takmo yg sedih2 lagi camni ... >_<"








6 comments:

  1. so sekarang dah ok ker??zaman skrg ni manusia sgup buat apa saja untuk memuaskan hati sendiri tanpa fikir panjang..Semoga kwn natasya akan insaf n bertaubat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye cik comey =)

      Alhamdulillah ... da ok sikit. Dalam proses penyembuhan.. hohoho
      hmmm.. tu la.. nama je dah moden skrg ni , tapi.... otak tak berubah2. buat juak perkara camni..... sanggup.... ='(

      Delete
  2. hohoh peminat setia ni!hehehe...lagipun style sy berblogging cuma fokus kat dalam lingkungan seratus org blogger aje.xfokus kumpul follower yg ramai.sebab lagi senang nak "jaga", berinteraksi dan berkomunikasi. :)
    jadi cik natasya adalah salah sorang yang sy sudah bookmarked dan RSS Feed kan...ekekekek....:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p mncul dah dia..

      mmg setailo lah cara mr.clive.. huahuahua =)
      btw, TQ la ye.. =)

      Delete