Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Monday, March 26, 2012

I miss her..

Assalamualaikum..







I miss her
who used to be my bestfriends
the 1 i care the most like my own sis
sob..sob..

something bad happen and..
hubungan jadik renggang
start dari detik saat minit jam itu
semua berubah.. 





tu la prob nye dengan girls ni
nak jugak bff la.. bestfriend la.. besties la..
jadik cam guys kan senang
kawan ramai
lepak sama-sama
takyah care sangat pasal kawan tu
*sukati cha je.. haha

tapi tu lah.. bila kita care sangat pasal someone,
and tetiba ada konflik yang...hmmm.
the one yang akan hurt the most, diri sendiri la..
tak kira lah, sahabat , or lebih dari sahabat ..
bf or gf , tunang ke.. suami ke .. *erkk..terlebih sudehhh.. =p

bila dah baik , dah clear..
macam mana cara sekalipun nak buat keadaan jadik macam dulu
jawapannya : USELESS
sebab apa..? sebab.. things change. So, kena terima REALITI.
Walaupun sedih mana , rindu mana pon.. Just.. REDHA.


Now, cha lebih suka untuk berkawan..
Tak kisahlah sape pon. Just, BERKAWAN. TAPI :
takyah rapat sangat 
takyah nak care sangat
takyah sibuk nak ambil tahu sangat
Masing-masing ada hidup sendiri kan.. =)





By the way,
ada someone cuba mengetuk pintu hati..
ceewaahh.. Yela , tahun ni dah nak masuk 22 tahun.... (still tak percaya -_-")
Tapi..hati masih kosong.
wawawawa..




p/s: patut ke dibuka pintu hati itu .. haha =p

10 comments:

  1. kdg2 perempuan ni over-sensitive.kalau berkawan macam bercouple..nak senang kwn je dgn semua org tp kwn biasa2 je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p tu la pasal. ishk3 >_<" tapi tu yg special nye ladies kan..
      if guys , mesti org dah pndang serong.. hahahah .. cian guys,,

      so , conclusion = kawan dengan semua orang ... kwn biasa2 je =p hehe

      Delete
  2. ha,itu la perempuan...one minute,korang boleh jadi BFF..declare bff sampai saat terakhir,tapi dari bff tu sebab bende kecik boleh jadi musuh ketat...haihhhh >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ececeh... yela mr.clive , hukhukhuk =p

      xpe..pasni x wat dah ye.. hehe..
      try control emo , xmo sensitif2 lagi .. hahaha

      Delete
  3. huhuhu... kalau aku declare friends forevr ngan member aku...
    komfom kene lempang aku...

    kakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa =p sengal uncle...
      kompem2 kene pang sejibik >_<"

      Delete
  4. kenapa renggang hubungan tu?hm sabar tau :') memang betul kalaupun kita dah berbaik semula, tapi nak jadi mcm dulu tu susah. dua dua kena terbuka hati dan beri kerjasama kalau nak hubungan BFF tu work out mcm dulu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. al-kisahnya camni ... blablablabla... pnjg sangat. hehehe =p
      xyah lah gitaw kay =) ada lah sebab2 tertentu.. hehe

      InshaAllah.. tanx ye dik lisa =)

      Delete
  5. i really hope u r not typing bout me since the first picture shows Raidah, person.

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrkkk .. sapekah ? yup , she is Raidah . y? do u have any problem with it?

      Delete