Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Friday, March 2, 2012

Hari Yang Sejuk ? =)

Assalamualaikum..

Hari ni merantau. Menumpang kasih .. eh, tumpang tidur kat rumah kawan. KL.
Demi ILMU. Esok ada kelas.. Combine dengan abang-abang polis. Geng PJJ
SEJUK mata memandang esok..Hopefully la.. haha =p

Hari ni jugak, dapat sikit elaun. Tak terduga. Alhamdulillah. Dari ayah sayang..
Lama tak minta duit, *segan sebenarnya. >_<" Terima Kasih Ayahanda.
SEJUK sikit hati ni. Ada la duit sikit nak beli barang keperluan, *& jalan kemana-mana...hoho.

Hampir sepanjang hari mendung dan hujan. Sekejap ada, sekejap takde.
And yang takleh blah, masa melintas jalan ada sekor kereta .. ehh, sebuah kereta ni.
Laju dia bawak, time tu ada lopak air... & ZAAASSSSSzzzzz.. agak-agak ?
Basah lah baju dek terkena percikan air ituuu..SEJUK badan haaa...

Lastly, makan eskim malam-malam buta sambil tengok citer Surrogates @ TV3.... lalala.. dah tengok , tapi saja.. nak feel tengok movie depan TV, *macam rumah sendiri lak .. >_<"btw, SEJUK mulut.. hahaha =p

8 comments:

  1. alahaii sedapnya eskem dia..ujan2 nie mam eskem lagi la sejuk dear.kat Nilai pun ujan dari petang tadi..rahmat dariNYA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye fahz =)

      hehe.. da abeh da makan =p hehe.
      sejukkk.. lagi2 hujan kan .. =) hujan rahmat, Alhamdulillah ..

      Delete
  2. amboi sedapnyer dier makan ice cream tu...nak cikittt boleh tak?hehe :P

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hye makcik... ehhh.. =p hehe.. kim salam anak buah =)
      hye gorgeous =)

      suke yeee... hehe, suke gak =p

      Delete
  4. dulu donat... hari nih eskrem plak...
    ko ni saja je nak seksa2 org eh... buat org len terliur...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle uda!! hahahhaha ..

      ehh manada seksa2 org =p
      buat org tliur ada la... haha

      Delete