Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, March 29, 2012

Biarkan..~

Assalamualaikum..

Semalam,
Sesuatu yang tak terduga jadi.
Don't worry ,
Kaki Tangan tak sampai kat muka sapa-sapa pon.

Cuma face to face,
Cuba berterus terang tentang masalah.
Dia jerit - jerit , marah - marah,
Aku.. trying hardly to be cool & relax as possible.

Even ada satu masa tu ,
Aku rasa dia dah melampau ,
HATI dah PANAS ,
Nasib OTAK dapat berfikir WARAS lagi.

KEMARAHAN aku REDA sendiri bila..
Aku tengok dia macam tu ,
And dengar kata-kata someone yang ada pada masa tu.

So, aku rasa biarkan je la.....
Kalau aku layan , aku yang tension sorang..
Tak pasal-pasal jadik tak betol kang >_<"



Bangun pagi tadi ..
Alhamdulillah.. tenang sikit.. >_<"


........................................................................................................................................

p/s: andai kata aku kaya satu hari nanti , jangan biarkan hati aku terpesong , jangan biarkan aku lalai , kekalkan kebahagiaan family , kekalkan jugak silaturrahim antara aku dan mereka..







8 comments:

  1. hohoh bagus anak orang ni...xsuka marah2...ekekek...anak sapaaalaa ni...hohoh

    sabar eh...sabar...ekekekee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p sengal mr.clive.. uit2, tadi kannn.. terusha novels nicholas sparks .. ngeee ~ >_<"

      Delete
  2. baiknye awak masih ada kesabaran yg tinggi.keep it up yer..sabar itu separuh dr iman :)

    ReplyDelete
  3. err.. huhu. tanx . awk .. sy dah bengang gile tym tu , tapi... kalau ikot emo sndiri , takut sumthin bad happen. dari musnahkan masa dpn sendiri , baik mngalah .. biarkan je =)

    ReplyDelete
  4. bagusnya... bnyk kan bersabar tau. jgn ikut perasaan kan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. >_<" err.. tgh bsabar la ni .. =p
      dah lupakan kot... hohoho

      Delete
  5. dari awl ag awk patut SABAR...
    xp la at least awk sedar tuk BERSABAR juga..
    n jd lebih WARAS...
    btw g0od luck 4 t0m0rr0w!!!


    STUDY!!!
    peace yo!!hahaha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. errkk... baiklah cik saraseburlawa =p
      hehehehehe

      cha stil waras =) ngeh2.. x main ah PSYCHO2 ni .. >_<"
      TQ =)study la ni .. satgi nak tido daa..

      Delete