Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

KLIK BANNER - JOIN SEGMEN


Assalamualaikum ... =) 
Second time Join segmen brader Ben Ashaari ni =p


So, kenapa blog aku perlu dikritik?

Sebab, aku perlukan kritikan2 bernas korang tu untuk aku perbaiki 
mana2 kekurangan yang ada pada blog aku ni.


OK, tu je wahai si Gorgeous & si Handsome sekalian
Sekian. Terima Kasih 


*skema di situ ..lalala






12 comments:

  1. Dari segmen yang sama

    kritikan:tak perlu letak word verification untuk komen

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. hohoho ramai jugak yang join ben nyer segmen ni...setailo la!

    ReplyDelete
  3. Nice blog
    word verification tak perlu HEHE

    jom pergi blog saya pulak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen abang ben :)

    salam ,

    centerkan header :)
    scroll bar kan blog archieve and bloglist .
    buat aku tersedar tu , buat yang macam open close tu . paham ta ? macam yang dkat blog mun tu , yang grab my banner tu . hehe . law ta paham , tanya ok . :)
    gambar gambar tu pun buat scroll bar . bagi kemas !
    gambar kat bawah tu , ta payah pun ta pe kot . law nak jugak , kasi centerkan .

    wah ! pnjng nye kritik .
    hehe , meyh kritik blog mun jgak ok .
    salam :)

    ReplyDelete
  5. errrrr... aku takde benda nak komen... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  6. nice blog..teruskan blogging yaaa...

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen...nk kritik skit jer...xperlu word verification...yg lain x reti nk komen sbb cik comey pun budak br belajar..hiihii...

    http://cik-comey.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dah xde word verification..lg best nk komen2..hiihii

      Delete
  8. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas dan header blh tacap kasi cunn lg k tq :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. sume da ok cuma.. kalu header tu dpt lebar lagi..lagi cun kot

    tq ye singgah kritik blog CA

    ReplyDelete