Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Saturday, March 31, 2012

Belog dan Fesbuk >_<"

Assalamualaikum..

31/3/2012
Active balik FB aku.
Segala FB hantu raya , minah/mamat psycho, serigala jadian
dah kene BLOCK. hohohoho >_<"







   Siapa yang rajin nak usha FB aku , 

sila tekan pic kat sebelah ni ..


terus link ke FB aku. 
Nama sama je - 

Natasya Naslin   a_a"





Belog macam biasa.. still on .
Btw, ada tak cara nak BLOCK bloggers yang menggila attack belog orang lain ? 
Kalau ada kan bagus. . . -_-" 


Kalau korang perasan , profile pic FB aku ni lebih kurang je dengan header belog aku . 
Bukan ape , senang korang nak cari .. hahhaa 
*malas sebenarnya nak letak pic lain... lalala ~ 




Aku activekan balik FB coz , aku rasa rugi je lost connection dengan orang lain 
gara-gara someone psycho. ngeeeee =/ 

So, thats it. Mulakan hidup baru yang ceria ! 
yeay ^_^" hehehe

7 comments:

  1. Replies
    1. ciiisss.. hahaha =p
      dari fb kau welcome aku , sampai ke blog >_<"

      tanx .. haha

      Delete
  2. hehe.. pening jap tengok pic terbalik u tu sis.. mak pening nyah.. =D

    ReplyDelete
  3. yeah, aktif balik dlm dunia fb. peduli la org yg suka kaco tu, block la. kalo kat bloggers just remove follower je.

    ReplyDelete