Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Thursday, March 22, 2012

Baru . Simple . Positive !

Assalamualaikum...

22/3/2012
Dengan rasminya cha tukar header blog .... haha =p
SIMPLE je. hehehe
Lebih kurang je macam yang lama. 

And secara rasminya jugak , 
mula membahasakan diri dari "AKU" kepada my short nickname "CHA" ..

Saja.. and rasanya lebih polite kan =)
Demi orang yang kita sayang, dan orang yang sayang kita .. 
faham ? haha


POSITIVE ! POSITIVE ! POSITIVE ! 
yeahhh ! haha


Setiap yang berlaku ada hikmah disebaliknya.
So, mulai hari ni dan hari-hari mendatang...
Akan ku tempuh dengan penuh semangat ! 

Amek kau...berkobar-kobar haaa.. haha
(penat weyh kalau asyik fikir masalah and benda-benda yang tak mendatangkan faedah !! -_-" )

Okeh.. ada test sebenarnya Khamis, 8pm.
Wish me luck kay ^_^"

tu je nak inform pon.... daaaa~ takecare ! 

4 comments:

  1. Replies
    1. ye la encik tempoyak =)
      get well soon weyh..

      Delete
  2. hhohohoho niceeelaaa!

    cumaa....
    cuma...
    (boleh tak?)
    mm...
    perkataan2 tu jangan over-size kan sgt...sebab pecah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha tengok biasa je.. huhu. ni kes MALAS nk mengedit. haha

      oh.. yg tulisan tu sbnrnya mmg camtu mr.clive.. guna font ape ntah + shading sikit. saje =p

      Delete