Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, February 1, 2012

Tentang Kak Yong >_<"

Assalamualaikum....
Dear all.... nak sebut satu2 banyak sangat >_<" hehe

Tetiba aku rasa permulaan bulan FEBRUARI ni membuat kan otak aku hyperactive semacam... 
Idea mencurah2 a_a" haha
Serius dowh....

Back to the topic.. Aku tergerak untuk membuat entry pasal Kak Yong kita ni.. 
Aku pun tak taw kenapa. Aku cuma minat dengan cara & lakonan dia. 
Lebih2 lagi kat filem Bini2 Ku Gangster =p hahaha... seriously, u're so COOL lah time tu Kak Yong.. 
(macamlah tengah borak dgn Kak Yong ni face to face kan...hahaha) 
Well, who knows she might read this entry,, haha =)

Satu lagi, aku follow dia sebab..entah,, aku rasa dalam ramai2 artis, 
dia ni active jugak dalam ber-Facebooking..ber-Blogging..and ber.. entah ape lagi. 
Yang best nya, dia respon & alert dengan apa je komen or isu berkaitan dia. hehe
 nanti usha2 blog & FB Yana ni ok =) 



Keep on reading...more info bout kak Yana Samsudin :







NAMA : Norliana Bt Samsudin



NAMA PANGGILAN : Yana Samsudin

TARIKH LAHIR : 25 September 1984

ASAL : Yong Peng, Johor




PENDIDIKAN : Bachelor of Creative Technology (Screen Arts) (Honours) UiTM



KERJAYA : Pelakon, Penyanyi, Pengarah

FILEM : 7 Perhentian, Mami Jarum Junior, Main - main Cinta, Histeria, Adnan Sempit, Kongsi, Bini - Biniku Gangster , etc.






.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*sumber gambar ~ Blog Yana Samsudin 
& FB beliau sendiri ... ngeee >_<"







p/s: semoga terus maju dalam bidang lakonan dan apa juga bidang yang diceburi.. 
suka tagline ni ~Haruslah LOVE ^_^"



22 comments:

  1. Replies
    1. hye gorgeous.. TQ 4 reading..

      "haruslah LOVE" =)

      Delete
  2. suka tengok dia.. cam peramah jek XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)
      TQ singgah my blog ni..

      yup, kalau usha blog @ fb dia u'll notice tht she's really nice person.. peramah =)

      even though i haven't met her face 2 face pun.. hehe

      Delete
  3. eh 7 perhentian pun dia ade keee ? tak pasanlah pulak . mungkin sebab dia pegang watak tambahan je kan ?
    ingat dia ni pelakon baruuu . hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. time tu watak pelakon tambahan =)
      tak silap, org yg AMIR (farid kamil) jumpa kat salah satu perhentian .. citer lama..hehe

      btw, Yana gak penyanyi.. lagu "hingga hujung nyawa" , & etc~~..
      cer try search.. =)

      Delete
  4. eh..eh...i like her tooo....
    dia sangat comel kan3??

    da tgk cerita bini2ku gansgter jugak...
    sgt cool!!!

    ReplyDelete
  5. ehh,, hye gorgeous. baru jek lepak2 kat blog awk td >_<"

    well..yup, she's cute.. haha. ++ COOL..
    sgt best bila tengok watak yg ganas tp comel mcm kat bini2 ku gangster tu..

    ReplyDelete
  6. best! suke ngan die ...blakon best giler....
    hakhak.. tersebut nama blog pulak... haha..
    idea mncurah2?? kluarkan semua... tp jgn la wat post tu auto matik..
    wat post ikut time yg kite nak post... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit2 .. haha =p

      idea2 mencurah2.. dah keluarkan & akan keluar lagi =p

      bro, wat do mean "tp jgn la wat post tu auto matik..
      wat post ikut time yg kite nak post... :)" xplain ckit kat newbee ni.. hehe

      Delete
    2. ok.. cbe pegi kat posting : new post.. pastu tgk kat post option...
      kat situ die ada tulis Post date and time : Automatic / Scheduled at
      so, bile idea dah banyak sab=ngat jgn la wat automatik.. wat schedule at..
      kat situ bleh set time and ate post tu... :) paham x??

      Delete
  7. owhhh =) Ok... got it,
    experiment 4 de next entry .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal time comment nie lmbt bebenor?

      Delete
    2. sebab...sy x guna pop out style comment...
      saje =p hahaha.. lagi suka camni..
      s0, member2 bloggers yg terjah dpt view the whole blog..
      all those pictures, fish, anything inside this blog.. hehe

      Delete
  8. Replies
    1. ^_^" yup.. tu la pasal =)
      x sbar nk tggu kak yong ni blakon filem2 baru .. cewah >_<"

      Delete
  9. hai... natasya naslin... tq tulis pasal kita, terharu nih, hikhikhik... anyway goodluck ya in anything you do... ~Haruslah LOVE

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye yai yai sis ^_^"

      if u terharu... i terpaku..terpana..speechless >_<" hahaha
      TQ =) ~Haruslah LOVE~

      Delete
  10. BW balik sambil follow~ huhu

    p/s : untong la Kak Yong lawat blog die~ huhuhu
    siap jadi orang yg pertama komen pulak tu~ jelesh meh~ hehehe :p

    ReplyDelete
  11. hye gorgeous =)

    TQ sudi terjah blog & follow ^_^"
    btw, awak..kak Yana baru je usha smalam la,
    entry ni dah lama .. 1 feb , her comment was 9 feb =)

    sudi2 la usha blog & fb dia..
    *promote lagi..haha

    ReplyDelete
  12. hey dear. kiwi minat gila jugak dengan yana shamsudin..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      amboiii.. ni dah betul2 fanatic ni ,
      two post bout kak Yana, dua2 awak komen .. nice =))

      TQ2 =)

      Delete