Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, February 28, 2012

SERIK !!

Assalamualaikum.......

Aku jumpa lecturer setel kan hal study
Alhamdulillah, everything ok.
Happy.
Happy bertukar jadi STRESS
bila MINAH PSYCHO muncul semula
And keep on CALLING

Orang aku kenal satu masa dulu
Dia anggap aku macam adik
Tapi aku tak boleh terima cara dia
& bukan aku sorang,
hampir SEMUA tak suka dia
Aku? buat bodoh je
Selagi dia tak menyusahkan hidup aku

But things GETTING WORSE
Dia pernah tolong aku
Aku tak mintak pun
Terima kasih lah
Berjaya buat TERHUTANG BUDI
Now, it RUINED my life.
%$#@^&*

Aku nak pulangkan & buat
apa yang dia pernah buat
But she REFUSED it
Dia Main2kan aku
& i felt such a jerk
Buat aku haru biru

Seriously
AKU DAH SERIK
Terhutang budi/duit/apa benda sekalipun

And now sebabkan MINAH PSYCHO ni
aku dah menyusahkan
one of my bestfriend
Princess Cheezy
s.o.r.r.y   f.r.i.e.n.d  ='(


tolong orang biar ikhlas.
aku taw kau kaya.
tapi kekayaan kau tak boleh beli persahabatan
silap aku, sudi terima pertolongan kau.
Thats it. Now, its over.
Dont wanna have any connection anymore.


Mungkin orang ingat aku jahat.
Aku tak kisah. Im EXTREMELY TIRED !!
ENOUGH is ENOUGH !!



p/s: m e n t a l   d o w n   a g a i n =(

24 comments:

  1. Replies
    1. i can't =(( she's one of the reason i can't totally focused on my study. u know her ........... huhuhuhu

      Delete
  2. u are not just my BFF but u are one of my FAMILY.. no sorry for it babe.. like im told u b4 i cant always besides u but when u need me im always here for u.. dats call friendship and sibling rite? chill oke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously sakit hati....
      buat aku sesak nafas =((

      tanx beb =(

      Delete
    2. alaa.. da settle kan? so ignore dat STUPID GURL and kau pastikan aku takan kenal siapa dia, sbb u know me well rite? i dont care who is her, once her hurt u,she will get it back

      Delete
    3. im done with her. but still.... sakit dada aku..... =(( btw, i wont let u know bout her. nanti x pasal2 kita b2 jadi minah psycho lak..

      dia tetiba muncul balik, kejap je tapi bjaya buat aku haru biru. damnnn... dia nak aku dgn dia cntact mcm dulu, dia nk aku jadik adk dia, apeka??? sriously sewel dah minah ni.

      Delete
    4. u know me well babe.. serious i dont know what i will done towards her when i see her.. so plish make sure yg aku takan kenal die smpai bile2.. ADIK ANGKAT? ckp kat die, pg mam*** laa.. kau pon jgn laa lembut hati tb2 nk contact ngn die oke..

      Delete
    5. NO ... I WONT !! seriously... xnak aku ada kaitan dgn org2 mcm ni. I dont know wht she want from me. ad gak snior aku yg prnah rapat dgn dia. lastly, sama jugak.. become worse. thts y i called her "minah psycho".... hmmm..

      its raining, & im still here. camne nak balik =( nk teman mama gi hospital lg esk..... haiisshhh... malang betul hari ni =((

      Delete
  3. relax relax...tarik nafas dalam-dalam...paksa diri senyum... :)

    ReplyDelete
  4. cool dear. hem. manusia ape lau camtuh. aish.

    ReplyDelete
  5. its ok...stay away from her, and do settle ape yg dia ungkit2 tu...nanti2 dia gak menyesal

    ReplyDelete
  6. u r a strong girl. dont lose it. :)

    ReplyDelete
  7. Pengalaman adalah guru terbaik..learn from it..n be strong..

    ReplyDelete
  8. hurm , sabo ye awak . insyaAllah dapat dihadapi dgn baik akhirnya . erm , jom singgah baca entry best =>> http://tehtarik93.blogspot.com/2012/02/8-alasan-nak-kahwin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok shazwan.. inshaAllah , TQ .. =)
      t sy terjah blog kay ..

      Delete
  9. assalamualaikum,nata...sapa ooo...????adakah aku kenal..???heehe...saja mok tanyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam ..... NOLYyyyyyy !!!!

      kau KENAL kot... hahahahahahahahah >_<"
      siyes sakit jiwa aku dibuatnya.. kim salam kat pn.ezy..

      mintak tips utk hilangkan stress..haha

      Delete