Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, February 14, 2012

Sekadar mengingatkan..~

Assalamualaikum.....

Tadi aku gerak balik meninggalkan Shah Alam.
Buat sementara waktu.


Nak tolong uruskan bisnes mama kat banting.
*Perabot Jati / Mutiara / Aksesori wanita,
iklan jap >_<"


Travel balik naik bas je.
Independent. Kononnya. Al-kisahnya, brosis aku semua busy.
Malas nak kacau.



Naik bas. bayar tiket RM3.
PENUH. =(
 There's no seat left, & no GENTLEMAN offer me a seat.
*kau fikir kau retisss orang nak offer seat?? lalalala~


Al-kisah dalam bas tu, sesak jugak lah. 
Overload. Ada traffic, tahan, SAMAN. Padanlaaa...

Dan dalam bas jugak, hampir nak termuntah. 
Bukan mabuk darat, ELERGIK dengan aksi panas COUPLE 
yang suka suki belai2, lentok2, cium2, kalau husband&wife takpelah jugak -_-"

Yang lawak, macik belakang seat budak2 ni siap berdehem sound2, dorang buat dekkk jekkk..
Kejadah itu semua......... huh x_x"


Malas nak citer panjang2 lagi..... 
nah..ni untuk korang yang tak sambut VD ni =)



*aku tak reti buat doodles.. so aku buat mende ni jek...lalala

10 comments:

  1. ehhh kite tadi pun balik naik bas dari Shah Alamm sebab kete tayar pancit!heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha =p hari yg malang kot utk kita..

      nak join jgk la ni ye jadik independent =p lalala

      Delete
  2. tak penah sambut pownn . hehe . tak de sebab tuk sambut valentine !!

    ReplyDelete
  3. mcm2 da bdk skg nih , y uplad video sndri brciom2 kt u tube pown satu hal , napew la maken byk tataw malu tp taleyh na slhkn dowg jgk , ckg nih da maken rmai mk ayh tanak amek tw , kbykn mak ayh da mjewkan dowg nan dwet n pndg ringan didikan agma , harap sekolah jep bg didikan pdhal didikan awl dr mk ayh y pling pnting *amek kaw membebel pnjg jdknyerr* suri sori ^^

    ajen jnguk la blog , adew pos tuk hari valentine jgk ..........

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/02/anti-valentines-day.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye there =)

      haha =p takpe2..taip je apa yg rasa x puas hati sal VD ni. hehe
      dak2 skrg.. no komen. ad yg ok , ad yg terlebih BEBAS. huhuhu..
      t sy terjah blog kay =)

      Delete
  4. Replies
    1. hye there =)

      hurmm.. yg tu no komen. dak2 tu mcm x reti bahasa jek.
      da tggelam dlm dunia dorang sndiri.. -_-"

      Delete
  5. tuhla pasal , hehe

    *hai3 , singgah lagik , hehe*

    ReplyDelete
  6. tuhla pasal ~
    hehe
    *hai , singgah lagik =D*

    ReplyDelete