Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Tuesday, February 14, 2012

Blog-Buku-Kek-HAPPY ^_^"

Assalamualaikum.... =) 

Good Morning 
My gorgeous & handsome readers sekalian..

Semalam yang BEST >_<"
Cuba nasib join segmen for the first time
Mr.HYPERACTIVE-Ben Ashaari 
Dapat masuk 2nd group list blog .. ngeh3~
Dapat ramai member bloggers baru ^_^"
Untuk yang tu - THANK YOU very much =))

Semalam yang BEST jugak >_<"
Dapat keluar lagi sekali pegi PAS / SACC MALL
Dapat makan2 & beli buku idaman kalbu =p
Untuk yang tu - THANK YOU very much
 to AINA & SHISHI =))




For the second time nak perabih all those vouchers, time tu la MPH nak tutup .....


lalalala.... tapi ok lah, takdela lump sum terus shopping buku for rm200..


Sekeping voucher - 2 buah buku
*even 2 je, tapi aku puas...hahaha sebab..... :








yeahhhh... see ??
berjaya  jugak beli even pekerja dia berkali - kali kata kedai dah nak tutup..


siap  tutup lampu bagai,
nak bagi signal 
'tak faham2 lagi ke kedai da nak tutup??'

sorry lah cik   kak =p
hahahha ^_^"






PECAH RECORD, 
lepak MPH just for HALF AN HOUR?? rasanya tak sampai..
tersangatlah tak puas....nasib dapat jugak grab novel si Sophie Kinsella ni.. 


Second book - Travelog Shahadah : 
Disebabkan akak manis kat kedai tu dah signal2, 
aku ambik je buku yang kebetulan dah depan mata... 























Disebabkan hatiku yang kecewa tak dapat mencari buku lain,
aku pon singgah lah Secret Recipe nak mengubati hati.....
*perghh ayat...



















Sampai bilik senyum sorang2 .. 
hehehe =)

 p/s : balik je, bukak Encik Toshiba ni, tup2 takda connection ....

ehh.. ada2, cuma
KEJAP ADA, KEJAP TAKDA ~
macam chipsmore daaaaaa~

wireless jek, berokband simpan dulu =p
balik nanti baru gune =)

sory bloggers, mana2 yang terjah blog tapi cha tak sempat reply or terjah balik blog korang kay .. btw, TANX =)

12 comments:

  1. ohohoho shoooooping sakan nampak...kehkehkehh...belanja la kek tu cikittt...:P

    ReplyDelete
  2. Jangan lupa join ni...sy bagi free punya!

    http://byclive.blogspot.com/2012/02/body-shop-products-giveaway-by-clive.html

    hoho

    ReplyDelete
  3. Xnyempat2 nk bli bku..xmalu ke?hehe

    ReplyDelete
  4. hye meerole =p
    watpe nak malu,
    bukannye mencuri or buat benda yg bukan2 rite?

    we dont even know tht MPH tutup 9.30pm mlm tu,
    coz hari ahad tu bukak until 10 pm.. terjah je la.. hahaha

    ReplyDelete
  5. best nyer lah dpt voucher free...klo kte dpt voucher tu jugak kan best...huhu...oh! sy dtg dr segmen BA.. :D

    http://notadyatie.blogspot.com/2012/02/first-family-potrait.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =))

      yeah =p sokong sgmen B.A !
      yup.. best sgt dpt voucher... hihih =)

      TQ ye sggah sni =)

      Delete
  6. aku suka sophie kinsella tu..kelakar...paling syok baca can u keep a secret...wahahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye JO ! =p

      yesss.. ada genk =) yup.. novel dy best kan..
      cari buku tu jgk tp x jmpe.. ke da abes.. ngeee~

      Delete