Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Monday, February 13, 2012

Kemas . Jalan . Makan . Bowling =)

Assalamualaikum....


Selamat tengah malam nak sampai subuh...............
Still tak tido...INSOMNIA kah aku???
Banyak benda yang difikir setelah terfikir difikiran.......*apekah??
oh nooo...  -_-"

Hari ni, i mean...semalam 12/2/12.
Kemas barang kat kolej. 
Jalan-jalan. Makan-makan. Bowling terguling....
Happy. even sedih.
*erkkk..tak habis2 nak sedih...abaikan je ok~



TIMELINE lebih kurang camni :

# Kemas barang. Clearkan bilik. Then gerak.


#Sampai destinasi. Simpan barang. Then makan.






OK. Dah habis melantak dengan BFF aku. Lebih kurang 7PM. Gerak balik ke Shah Alam.
emmm... TQ beb belanja wa >_<" aku nak belanja ko taknak. 
Demand nak DOMINO's.....next time ok =)
............................................................................................................................................................

Tengah syok drift on the way ke Shah Alam, YUNA tetiba nyanyi lagu TERUKIR DI BINTANG.
*ohhh..ada mesej. hehe.

Member ajak main BOWLING sampai terguling pulak.
OK. ON je.

# 8.30PM gerak ke Sek.15 pick up Encik POJIE.
Pusing-pusing sampailah kat tempat BOWLING. Main kat PAS.



                                                                                        *Player no.3... aku kot... lalalala~
ohhh yaaa...
yang turut hadir memeriahkan majlis... 
*perghh ayat.....




*Actually.........tak menyempat nak snap result.... haha =p 
OK. Dah habis game 1 set, pergi minum... kononnye nak MINUM JE. Borak-borak.
Kat restoran ni:




Ehhh... kata nak minum je?? hahaha >_<"
TER-oder makanan la pulak. Btw, TQ En. POJIE , lagi sekali orang belanja makan... rezeki2 =)
Alhamdulillah~


Haaaa.. tu je la nak UPDATE. KBAI.

34 comments:

  1. lame dah...huhu. tgk citer step up ...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hye dak ain =)

      ambai.. ciap nyum2 lg .. hehe =p

      Delete
  3. Dulu waktu bujang...kat sini jugak selalu main bowling...Dah lama tak main bow...mesti seronokkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous sis =)

      hehe =) sronok la jgak.. tp time ni letih, so xde strike.. hahaha

      Delete
  4. jomm jommm lawan bowling.bak datang...kehkehkehhhh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye yai yai Mr.Clive =)

      cehh.. meh lawan tengok sape menang =p
      *tup2 awak teror lak kan.. abes sy..hahaha

      Delete
  5. skeee kau happy.. tapi kann BFF ku sygs.. kau ade utang story ngn aku.. kang aku plak majokk, haaa padan muke kau =p..

    p/s: tggu msg kau neh -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh hye my dear gorgeous BFF .. *haaa amek ko.. haha

      aiyaakk.. xde story da la. ni da msok blog , dah la.. lallalala

      p/s- jgn nak mejok sgt la kannn.. aku bkn Mr.Blurr ko yg reti pujuk ko bcuk .. hahahahaha

      Delete
    2. ohh noo~~ kau bwat aku sentap weeyyhh~~ hahahaha! taikk kau laa sane.. gile seyhh ayat tuhh.. this morning pon dpt text cmtuhh.. sumpah aku rase cm nk sekeh pale die sbb die bwat aku biol =D huahuahua

      Delete
    3. hahahaha =p apeka??? orang dah puji nak sentap2..
      aku sekeh kang baru taw....

      kau sekeh pale mamat blurr tu xpe, so clear sikit otak dia...
      lalalala

      Delete
    4. hahahahahahaha~~ menyampaaaaaahhhhh~~ =p.. mamat tuhh kan blurr so bwat ape pon die tetap dgn blurr die =D

      Delete
    5. nggeeeee =p kemain lg ko ..
      hahha =p mentang2 dy xtaw blog ni ...

      tu la tugas ko .. hilangkan tahap BLURR dia tuh .. adesss...

      Delete
    6. hahahahahaha~ mmg laaa kann.. =p
      kalo dapat gaji nk laa jgk aki tulun ilang kan tahap bluurr beliau =p

      Delete
    7. untonnnggglaa... hahaha =p

      aku still stuck kat kolej. tak clearance agi ....
      malasss... weyh, td contact air asia .. x dapat, BZ =(

      how ??? kang betul2 tiket tu xde mampuih aku .. esok mama supposely da fly ke sini ...

      Delete
    8. eh? adei.. tataw laa babe.. y not kau soh mama pg kaunter tiket ntok double check.. bape kali da call? huhu

      Delete
    9. almost 5 6x da ni. xpela soh mama gi check kat kaunter je..

      Delete
  6. ahahaa. ziarah cnie..
    wah.. bestnya boling!!!!!


    seriusly x pernah main.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye ora =))
      TQ for visit..

      hehe.. best la jgk =)
      meh2 dtg sini , kita main sama =)

      Delete
  7. nasik yg dalam bekas kayu tu unik gila..first time tgk ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye si gorgeous cik puan muda umi .... hihihi
      wow pnjang nama =p

      cha pon first time merasa.. haha =p sedappp =)

      Delete
    2. hehe.. tuhh nasikkk... teeettt~~ tataw jgk ape name die,, haha~~ taw mkn je =p

      Delete
    3. dah macam bekas ape dah aku tengok ... haha =p
      mcm kat jepun pon ad gak ;D

      tapi ok la.. licin gak ko makan kannn... hehhehe

      Delete
    4. hahaha~ lapar mmg laa licin kaaannn.. =p
      cite paling sedeyh kot yg pnh aku cite katr kau.. wahahahahaha

      Delete
    5. sengal >_<" seriously sedih...
      sampai tak kuar2 airmata aku .. hahaha

      Delete
    6. hahahahahahha~~ now aku mcm semalam gak.. tade selera nk mkn td, pastuh mula laa nk ckp "weyyhhh aku KEBULUR" sedeyhh kan? >.<

      Delete
    7. aku lak takde perasaan..... -_-"

      entah lah.. tak gerak kemana pon =.='

      Delete
  8. Replies
    1. hye gorgeous =)

      ni yg tetiba nak ajak bloggers2 main bowling ni... hehehe =)

      Delete