Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, February 12, 2012

Excited..MPH..Frust >_<"

Assalamualaikum....

Lepas maghrib aku jalan dengan Aina.
Hujan renyai. Naik kereta drift..kancil  =)
Kebulur. Singgah Ani Sup Utara, kat Plaza Alam Sentral .
PAS lah. Menu biasa je.. :























Alhamdulillah. Kenyang.
Lepas makan, pergi MPH kat SACC MALL. Nak shopping buku. 
Dah lama plan, baru hari ni keluar.

EXCITED ^_^"










  


Lepas sejam round ni lah hasilnya, cukup RM100  + RM1.30 (terlebih sudaaa)
Tak puas lagi usha2 buku, tapi dah dekat 10pm. Kedai nak tutup dah.


FRUST -_-"

Depan kaunter. Nak bayar. Guna baucer. Aina setlekan dulu. 
Dia bagi baucer. Then cashier minta IC. Tetiba aku TERsentap x_X" 
IC ??  oh no... i forgot about it.. tinggal kat kolej...

Aku cuba nasib try guna ID as an Airforce PSSTUDM
(memandangkan masa IC takde, buat baru , aku guna BAT C ni je dulu kat Airport)



Apa korang rasa??? FRUST siot -_-" 
dah pilih2 tup2 tak boleh pulak kan. hmmmm...
silap aku jugak. Entah camana boleh tinggal.


p/s : Tetiba aku rasa kena tambah syarat penggunaan kat belakang baucar ni. 

LALALALALALALA >_<"




30 comments:

  1. Replies
    1. hye gorgeous =)

      hahaha.. apakan daya jg .. huk3. TQ visit..

      Delete
  2. Hahahahah kesiaaan :D Tu lah lain kali bawak Ic :D

    http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      amb0iii.. kemain dy gelakkan org ek. haha =p
      yelaaa.. nak wat camane, TERtinggal..hehe

      Delete
  3. cian awak..da penat2 punya cari buku,tak dpt nak beli pulak...heehee...pe daaa...XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye mr.clive =)

      tu la pasal.... huhuhu =(
      sengal jek rasa... haiisshh.. xpe2 esok masih ada.. cewah ~

      Delete
  4. ala...mcm mana blh lupa bwk ic tu..hehe
    tak pe.nnt blh pi pilih lagi buku yg mana nak beli.best la dapat baucer rm200.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      erkk.. hehe =p ntah .. short term memory lost...
      leh plak tertinggal kann... erm, best2 dpt baucer =) bnyk tu.. hehe

      Delete
  5. lor..macam mana boleh tertggl ic taem kluar? mmg frust..hik3,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      agak la FRUST >_<" haha. habit sy asingkn purse/walet utk duit, & kad2 ic/atm sume kat mini card holder .. tu yg sntiasa kene ltak sama2..
      kali ni terlupe .. haha

      Delete
  6. huu , suker tinggl ic jgk , mintk2 larr tyme bli t ta lpew bwk ^^

    psst3 ; jom lawat my blog ek ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      haha.. yess ! ad genk..haha. btw, jgn lupe bawak kay tym nk beli =)
      jap sy terjah blog awk =p

      Delete
  7. hehe.. sian tasya.. xpela.. xdak rezeki..hehe..

    #untungla dpt baucer.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye cinta siswi =)

      xdop rezki .. xpe2.. ingat nak kuar lg ari neh =p hehe
      ha'ah.. alhamdulillah , untong dpt baucer =)

      Delete
  8. huhu sian nya..takpe nnt pegi lagi..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye there =)

      huhuhu =( tersangatla ksian ... hahaha.
      yup , inshaAllah nak gi lagi .. & kali ni bawak IC =p haha

      Delete
  9. alahai kesiannya...baru follow blog awak..kalu rajin singgah la blog saya,,dan kalau sudi follow la..nnt kita blh share byk cerita menarik dan x menarik..hehe (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      haha = agakla cian kannn.. TQ follow my blog ..wee ^_^"
      nnt sy terjah kay =p

      Delete
  10. fuhh lain kli make sure ic sentiasa bawak..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      yelaaa... org dah bawak da =) hehehe

      Delete
  11. Replies
    1. hye gorgeous =)

      yup.. sabor je la.. haha

      Delete
  12. ouh..kne tunjuk ic eh..huhu..
    kesiannya..takpela..lain kali boleh beli lagi..

    p/s: awak..header awak lawa sangat..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgous =)
      ksian kan ? hahaha... yup, ingt next time gi lagi ngn cuzzy =)

      *tanx for de compliment =) header buat gune photoscape jek =p hihi

      Delete
  13. ada masa lagi tu...lain kali leh gi shopping semula ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      ha'ah.. ad masa gi .. cewahh..
      nk gi shopping ah ni .. nk join ? hehe

      Delete
  14. mesti frustrating tingkat dewa, bukan? next time make sure ic slalu ada di dalam purse untuk dibawa kemana2 saja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)

      urrghhh,,, sgt lah FRUST -_-"
      yup, dah bawak da =p hehe..

      Delete
  15. hahaha.... tu la, xnak belanje kite buku gak. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. syan..........pernah rasa sup buku tak???
      ngeeeeee.... >_<"

      Delete