Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Wednesday, February 8, 2012

Al-Kisah Voucher PizzaHutDelivery RM40

Assalamualaikum...... 

blurrppp..
Alhamdulillah...OOppzzz >_<"

haha.. baru je setlekan hal PHD dengan skuad kesayangan kesengalan aku ni..
hehe =) 


Al-kisah.. Aku menahan lapar tak makan sehari, 
coz dah janji nak gi Pizza Hut kononnye..

sebab ada voucher hari ni  .. baek punye:

-
-
-



dah siap2 nak gi Pizza, tup2 member kata voucher ni valid for delivery jek.. 
alaaa..PHD >_<"



Sengal tol..cer cakap awal2.. haha =p 
ni aku dah siap bagai, kononnya nak singgah tempat lain gi after dinner kat Pizza.
Gi beli barang sikit. Tapi tak jadik.. Takpe2.. next time..

situasi bila blok ni sunyi... coz semua gi 'somewhere'..
hehehe

Aku dah kebulur yang amat.. Singgah Ko-op jap, beli Twister.. 
Memandangkan menu kali ni takde air..hehe.
Dah balik bilik, roger skuad.. 

Line clear, barang baik dah sampai... hahaha



















dah habis makan.. gedik nak susun2 pulak =p
sengalism di situ. hahaha =D




p/s: TQ SQUAD lepak makan melantak sama2.. hehe.

nak tahu sape.. tekan nama2 ni .. lalala =)

4 comments:

  1. ahaa..dapat jugak makan piza kan..xde la kempunan..lain kali kena tny awal2 la pasal kupon tu...hihihi=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye gorgeous =)
      haa.. tu la pasal .. 8liz dapat gak even PHD.. hehe

      Delete
  2. smbung dgree x?klu smbng bole jmpe lg..tp i nih pon dah nak abeh nih.sem depan part 5.tangga delima 3,mahal tuuuu gambo dio ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada plan lain .. =) flight academy inshaAllah.
      tengok la dulu sambung ke x degree =)

      delima 3?? haha.. sy kat kolej tratai 3.. nmpak je blog sarah dr tingkap ni haa ..

      Delete