Yang Perrgghhh.... Klik weyhh :

Sunday, February 26, 2012

ABPH 2011 SACC MALL > TERsinggah =p

Assalamualaikum.

Lapar. Dok sorang2 kat bilik. Member tak balik lagi.
Mendung. Keluar gi cari sesuap nasi *kononnya nak melantak nasi pape je yg sodap2.

Naik bas. HUJAN LEBAT. Fine.
Turun kat PKNS. Nak keluar pegi PAS, tak dapatlaaa...


 



Pusing2 sampai pening....
last2 TERJAH je McD.

*tak jadik makan nasi >_<"













Lebih kurang 5pm,
aku blah. Dalam hati, dah terlajak ke sini, ronda2 la jap...

*konon nak window shopping... sorang2.. hahaha... gile boring...














Dah sampai SACC MALL,
nampak benda alah ni parking kat depan.


OK FINE. ABPH 2011.. Almost forgot.. So, aku pon TERJAH le..

Ingatkan dah habis...sempat lagi.






Anugerah ABPH 2011..  nahh. amek2.. haha =p






Time aku terjah, Shilla Amzah tengah perform.

First time dengar LIVE suara dia...
best  =) huhuhuhu...

Yang lain~ Farah Fauzana, Diana Danielle, Zizan, Adi Putra, Suraya Hot FM, Didie Alias, Sixth Sense, Along Raja Lawak, Johan Raja Lawak..*ni yang sempat tengok.








Ramai lagi, tapi x sempat.. Izara Aisyah,Stacy, Awi Rafael, Aizat, Forteen, Meet Uncle Hussein ... ETC~


Yang ni lak Adi Putra..


*kalau perasan, sume pic tak clear,
Guna camera henset je la yg mampu... haaiisshh.. =p

DSLR kat rumah bai... adik aku guna. cissss.... ~













ni lak ZIZAN.. hoho
time ni entah camana leh sampai ke depan pentas.. 

hahaha

pic dia je la  yang  clear sikit.. hoho
















Agak2 ni sape?? hahaha

sian muke kak FAFAU... ishk2.
time ni nak blah dah.. sempat salam je..


gambar, yang ni je ha... akibat ditolak & diasak oleh macik2 kakak2 sekeliling...hahaha














rasa macam..... Waaaaaa ^_^"
Hujan belon..haha

belon2 berguguran jatuh.. 
*takleh blah ayat..


penamat program Jelajah ABPH 2011.









ingat nak bawak balik, saje.. haha.
tup2 datang sekor budak , ehhh... SORANG budak lari2 then letupkan belon ni.. hahaha... 
sengal >_<"


Dah habis semua.. lebih kurang 7pm aku pon blah. 
HUJAN LEBAT. GREAT =p

Btw, dah selamat sampai bilik pon. hahaha.
Tu je lah hari ni. hoho ^_^"






10 comments:

  1. wahhh .. best la dpt tgk tu smua ..

    hehe ta smpat nk tgk . jgn kata live kalau yang kat tv pon ta smpat . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye fierul =p

      dah terlebih komen kat entry awk .. ngee~
      btw, ni kebetulan je.. haha. TERsinggah =)

      Delete
  2. hoho nasib giler doh!kehkehkehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori la kalau xmenang program buku tu untuk bulan feb eh...nanti akan pilih lagi pemenang untuk bulan 3 pulak...sabar ea...hehe

      Delete
  3. hye farah =p

    hahaha.. kan da taip, gune hset murah..

    ReplyDelete
  4. untungla..hehe..

    #zizan tu pkwe siswi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha =p untong secara x sngaja =)

      ehh.. pakwe siswi eh? haha. ju evans nak letak mn? =p

      Delete
  5. hi awak
    bodyshop tu bagi ujung bulan 3 ler...huhu...skrang just bagi every 2 week hadiah pemenang aje...hehe

    ReplyDelete